Görüş Bildir
Haberler
Makyaj Rutinini Anlat, İşini Kolaylaştıracak Fırçayı Önerelim!

Makyaj Rutinini Anlat, İşini Kolaylaştıracak Fırçayı Önerelim!

Begüm
04.11.2022 - 16:05

Herkesin makyaj rutini birbirinden farklıdır. Ondan dolayı da herkese uygun olacak, işini kolaylaştıracak makyaj fırçası da farklılık gösterir. İşte sen bize makyaj rutinini anlat, biz de senin makyaj yaparken işini kolaylaştıracak o fırçayı söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şunu öğrenelim, ne kadar sıklıkta makyaj yapıyorsun?

2. Fondöten/kapatıcı sürmeden önce cildini nemlendiriyor musun?

3. Kapatıcını sürdün, ardından hangisine geçersin?

4. Göz makyajında olmazsa olmazın hangisi?

5. Peki kaşına bir işlem uyguluyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ruj sürmeden önce dudak peelingi yapıyor musun?

7. Son olarak makyajına günde ne kadar süre ayırıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mükemmel rötuşlar için: Highlighter fırçası!

Mükemmel rötuşlar için: Highlighter fırçası!

Genellikle yelpaze şeklinde olan highlighter fırçası senin tüm makyajına ufak ama etkileyici bir dokunuş yapmanı sağlayacak. Kendisi oldukça minik ama işlevi büyük olan bu fırça, senin gibi makyajı derinlemesine bilenler için ideal. Çünkü makyaj senin için günlük bir rutin. Makyaj yapmayı çok seviyorsun ve her saniyesinde ayrı özeniyorsun. Bu sebeple highlighter fırçasını alıp, aydınlatmak istediğin noktalara dik değil de yatay şekilde kullanarak cildini kolaylıkla ışıldatabilirsin. Çünkü highlighter fırçası ile ışıl ışıl bir görünüme kavuşmak çok kolay!

Yüz hatlarını gençleştir: Kontür fırçası!

Yüz hatlarını gençleştir: Kontür fırçası!
cdn.shopify.com

Senin makyaj sürecinde işini kolaylaştıracak yegane fırça, kesinlikle kontür fırçası. Sen her ne kadar çok sık ve yoğun bir şekilde makyaj yapmasan da yaptığında makyajın hakkını vermek istiyorsun. O yüzden de makyajına elinden geldiğince özeniyorsun. Göz ve dudak makyajını yapıyorsun ama genel yüz hatların için makyaj yaparken zorlanıyorsun. Bu sebeple seni kurtaracak fırça, kontür fırçası. Elmacık kemiklerinin altına fırçayı oturtarak makyajına son ama oldukça da etkileyici o dokunuşu yapabilirsin. Dilersen yüz hatlarına göre de açılı kontür fırçası da tercih edebilirsin!

Öne çıkan göz makyajları: İnce far fırçası!

Öne çıkan göz makyajları: İnce far fırçası!

Makyaj senin günlük rutininde çok yok, arada sırada yapıyorsun. Makyaja o kadar vakit ayırmasan da yine de yaptığında güzel gözüksün istiyorsun. En az eforu sarfetmek ve hoş görünmek için de gözlerinden başlayabilirsin. Bu makyaj serüveninde senin işini ekstra kolaylaştıracak fırça ise ince far fırçası. Özellikle son dönemde yeniden tercih edilen dumanlı göz makyajları veya hafif uygulamalar için ince far fırçasını kullanabilirsin. Gerçekten de göz makyajında işini kolaylaştırırken mükemmel sonuçlar elde etmeni sağlayacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
4
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın