Görüş Bildir
Haberler
Mahkemelik Oldu! İşte Şarkıcı Emrah'ın Gündem Olan "Emrah Koş Arabanı Çiziyorlar" Reklamı ve Detayları...

Mahkemelik Oldu! İşte Şarkıcı Emrah'ın Gündem Olan "Emrah Koş Arabanı Çiziyorlar" Reklamı ve Detayları...

Müge Kakşi
07.04.2022 - 22:56

Yıllar önce dünya devi fast food markasının Türkiye reklamında yer alan ünlü sanatçı Emrah'ın reklam repliğinden dolayı başı dertte. 'Emrah koş arabanı çiziyorlar' repliği yıllardır sosyal mecralarda küfürlü olarak montajlanarak yayınlanıyor. Bu montajlardan bıkan Emrah soluğu mahkemede almıştı. Haberin çıkmasının ardından reklam filmi yeniden gündem oldu. İşte 'Emrah koş arabanı çiziyorlar' reklamı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Asıl adı Emrah Erdoğan İpek olan başarılı sanatçı Emrah'ın yıllar önce çektiği bir reklam filmiyle başı derde girdi. Fast food zincirinin bir reklamında oynayan şarkıcı, reklam metnindeki 'Emrah koş arabanı çiziyorlar' repliğine yapılan küfürlü montajlardan usandı. Montaj videoların yayılması ve her geçen gün bu durumun dönüşü olmayan zararlar verdiğini belirten Emrah mahkemeye şikayette bulundu. İşte detaylar...

Emrah Koş Arabanı Çiziyorlar Repliği Yüzünden Mahkemelik Oldu

Emrah Koş Arabanı Çiziyorlar Repliği Yüzünden Mahkemelik Oldu

Sektöre çocuk yaşta atılan başarılı sanatçı Emrah son günlerde yıllar önce çektiği bir reklam filmiyle gündemde. Ünlü bir fast food zincirinin reklam metninde bulunan 'Emrah koş arabanı çiziyorlar' cümlesi art niyetli kişilerin gazabına uğradı. Videoyu ünlü şarkıcının annesine yönelik küfürlü söylemlerle montajlayan kişiler sosyal medyada yayınladı.

Videolar Erişime Engellendi

Videolar Erişime Engellendi

Videoların kısa sürede sosyal mecralarda yayılması şarkıcıyı çileden çıkardı. Ünlü şarkıcı montaj videolarla ilgili şikayette bulunarak, söz konusu videonun her geçen gün yayılarak telafisi mümkün olmayan zararlar verdiğini ve annesine çok düşkün olduğunu ancak montaj videolarla bu hassasiyetinin kırılmaya çalışıldığını bildiren bir dilekçe yazdı. 

Talebi inceleyen mahkeme Emrah'ın bu isteğini kabul etti ve 12 adet video bağlantısının erişime engellenmesi talep edildi.

İşte "Emrah Koş Arabanı Çiziyorlar" Reklamı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın