Görüş Bildir
Haberler
Luiz Gustavo’dan Ali Şansalan’a Tepki

Luiz Gustavo’dan Ali Şansalan’a Tepki

dila bahar
18.10.2021 - 19:11

Fenerbahçeli futbolcu Luiz Gustavo, 17 Ekim günü gerçekleşen, Trabzonspor karşılaşmasında hakemi olan Ali Şansalan’a tepki gösterdi. Brezilyalı oyuncu, gergin ve stresli bir hakem yönetmeliği ile karşı karşıya kaldıklarını belirtti.  Kariyerinde ilk defa böyle bir olay ile karşı karşıya kaldığını dile getiren futbolcu, konu ile ilgili ne açıklamalar yaptı? İşte dün gerçekleşen Fenerbahçe-Trabzonspor maçında yaşanılanlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Bir futbol profesyoneli olarak dünkü maç boyunca ve sonrasında yaşananlardan ötürü, bunlara sebep olan hakemin yerinde olmayı asla istemezdim’ dedi.

'Fenerbahçe'ye Karşı Stresli Ve Gergin Bir Tavır Vardı'

'Fenerbahçe'ye Karşı Stresli Ve Gergin Bir Tavır Vardı'

Süper Lig’in 9’uncu haftasında gerçekleşen deplasmanda Trabzonspor’a 3-1 mağlup olan, Fenerbahçe hakeme sitem etti. Fenerbahçeli oyuncu Luiz Gustavo, Trabzonspor maçının hakemi olan Ali Şansalan hakkında açıklamalar yaptı. Kendilerine karşı stresli ve gergin bir tavır sergileyen bir hakem ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Luiz Gustavo,“Hakemliğin doğası gereği iki tarafa eşit olması gerekirken maç içerisinde ne yazık ki bunu hissedemedik. Aynı pozisyonlarda bambaşka yaklaşımlar gördük, kırmızı karta sebep olan pozisyona değinmeyeceğim bile… Kariyerim boyunca bir hakemin maç içerisinde takımın oyuncularına karşı bu kadar gergin göründüğü bir yaklaşımı hiç yaşamadım” diye konuştu.

‘Kariyerim Boyunca İlk Defa Böyle Bir Şey Görüyorum’

‘Kariyerim Boyunca İlk Defa Böyle Bir Şey Görüyorum’

Gustavo, kariyerinde bir yenilik olduğunu belirterek, 'Maçın sonunda takım bunu öfke ve tepkiyle sorguladı. Onlara da söyledim. Bu beni de şaşırtıyor, ilk defa böyle bir şey görüyorum ama kesinlikle savaşmaya devam edeceğiz. Bu formanın karşılığı şampiyonluk, bunun için herkesle ve her şeyle mücadele etmek zorundayız. İşine saygı duyan ve her zaman kurallara göre hareket eden birisiyim. Bir futbol profesyoneli olarak dünkü maç sırasında ve sonrasında olanları gördüğümde buna sebep olan hakemin yerinde olmayı asla istemezdim. Bir insanın kariyeri için unutulmayacak, zedeleyici olaylar zinciri oldu bu maç. Tüm ülke, milyonlarca insan her şeyi gördü” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağız Kemancı

Hakem ev sahibinin baskısı altında maçı yönetti.Kötü oynadık fakat bu skoru haketmedik.