Görüş Bildir
Haberler
Küçüklüğünü Barbie Oynayarak Geçirmiş Herkese Çok Tanıdık Gelecek 7 Şey

Küçüklüğünü Barbie Oynayarak Geçirmiş Herkese Çok Tanıdık Gelecek 7 Şey

Mattel
10.10.2024 - 14:41

Barbie bebekler hiçbir zaman bir oyuncaktan ibaret olmadı, çoğumuzun çocukluğunun en güzel yanını oluşturdu. Eğer siz de küçüklüğünüzü Barbie'ler ile oynayarak geçirdiyseniz bu içerikteki her madde size çok tanıdık gelecek!

1. Bir çocuğun hayallerinin sınırı olmayacağını bizzat Barbie'ler sayesinde gördük.

Elimizdeki sınırlı Barbie’yi yeri geldi aşçı yaptık yeri geldi astronot. O günkü oyun kurgumuz neyse Barbie'mize ona uygun bir karakter çizdik kafamızda. Hayal gücümüzün sınırlarını belki de genişleten en fazla şey Barbie'lerimizle oynadığımız oyunlar oldu.

2. İlk tasarımlarımızı hep Barbie'lerimizin üzerinde yaptık.

Hepimizin içinde bir modacı yattığını Barbie'lerimize yaptığımız tasarımlarla gördük. Bazılarımız peçetelerden bile elbise yaparken bazılarımız ise hazır Barbie kıyafetleriyle çeşit çeşit kombin yaptı. Hepimiz çok yetenekliydik, orası ayrı!

3. Paylaşımcı olmayı arkadaşımıza oynaması için en sevdiğimiz Barbie’yi vererek öğrendik.

Çocuk olmanın en güzel yanı arkadaşlarla oyunlar oynamak, birlikte sınırsız hikayeler yaratmaktı. En sevdiğimiz Barbie bebeğimizi arkadaşımızla paylaşmak, onun da aynı heyecanı yaşamasını sağlamak demekti. Çocukluğumuzda öğrendiğimiz bu paylaşma duygusu, büyüdükçe hayatımızın her alanında bize yol gösterdi.

4. Unutulmaz çocukluk anılarımızda Barbie'lerimiz bize eşlik etti.

4. Unutulmaz çocukluk anılarımızda Barbie'lerimiz bize eşlik etti.
media-cldnry.s-nbcnews.com

Geriye dönüp çocukluk anılarımıza bakalım… Barbie'lerimizle oynadığımız bazı unutulmaz oyunları üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala çok net hatırlıyoruz. O renkli dünyayı nasıl unutabiliriz ki?

5. En güzel dostluklarımızı Barbie'ler sayesinde kurduk.

Barbie’lerimizle oynarken yakın arkadaşlıklar kurduğumuz kişilerin bir kısmı bugün hala hayatımızda. Onlarla hayal dünyamızın en güzel diyarlarında gezindik, birlikte bir sürü hikayeler, oyunlar uydurduk.

6. Henüz daha küçük yaşlarda her şeyin mümkün olduğunu Barbie'ler ile gördük.

6. Henüz daha küçük yaşlarda her şeyin mümkün olduğunu Barbie'ler ile gördük.

İstediğimizde bir Barbie’yi uzaya uçurduk, istediğimizde dinazorlarla savaştırdık veya araba tamiri yaptırdık. Bunların hepsi aslında henüz küçük yaşlarda aslında küçük kız çocukları için ilham verici bir yana sahipti, bunu büyüdükçe keşfettik.

7. Ve en nihayetinde de olasılıkların sınırı olmadığını öğrendik…

Barbie dünyasında büyüyen çocuklar olduğumuz için kendimize ve potansiyellerimize dair sınır tanımayan bir inanca sahiptik. Bu inanç bizi büyüdüğümüzde başarmak istediklerimize ulaşma yolunda hep destekledi.

Biz büyüdük, ebeveynler olduk... Çocukken Barbie’nin bize verdiği bu öğretileri, biz de şimdi çocuklarımıza vermek istiyoruz.