Görüş Bildir
Haberler
Küçük Dokunuşlarla Evinizin Havasını Anında Değiştirecek 17 Ürün Tavsiyesi

etiket Küçük Dokunuşlarla Evinizin Havasını Anında Değiştirecek 17 Ürün Tavsiyesi

Tuğba Erdem
20.09.2022 - 14:43

Evinizin havası size boğucu gelmeye mi başladı. Uzak Doğu öğretisine göre eşyaların ruhu vardır ve bu ruh sizi etkiler. Sadece kötü enerji verdiği için bir eşyayı sevmediğiniz olmuştur. Bu negatif enerjinin önüne geçip sizi pozitifliklerle doldurabilecek eşyaları derledik. 

Keyifli okumalar!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aynalar!

1. Aynalar!

Evinizi daha ferah göstermek istiyorsanız kesinlik aynalardan destek almalısınız. Işığı yansıtarak daha aydınlık bir ortama kavuşmanızı sağlayacak. 

Buradan satın alabilirsiniz.

2. Yumuşacık Nevresimler!

2. Yumuşacık Nevresimler!

Günün yorgunluğunu atmak için yatağa girdiğinizde sizi sarıp sarmalayacak bir yatağa sahip olmak en iyisi. Mis gibi kokan temiz nevresimin yaptığı terapiyi çok az şey yapıyor. Pamuklu olmasına dikkat edin. 

Buradan nevresimleri inceleyebilirsiniz.

3. Şehvetli Mumlar!

3. Şehvetli Mumlar!

Tüm gün maruz kaldığımız ekran ışıkları gözlerimizi mahvediyor. Dinlenme süremizi uzattığı gibi göz ve baş ağrısına neden oluyor. Bu yüzden dinlenme süreleriniz mümkün olduğunda doğal ışıklara yönelmeye çalışın. Beyaz ışıktan uzak durun. 

Evinizde harika duracak mumları buradan inceleyebilirsiniz.

4. Rahat Şezlonglar!

4. Rahat Şezlonglar!

Balkonun son günlerinde keyfinizden ödün vermeyin. Açık havada hafif rüzgarın tadını çıkararak uzanmak, kitap okumak sizi yenileyebilir. Ahşap şezlongları bunun için kullanabilirsiniz. Buraya ekledim. Ya da atın minderleri yayılın. Nasıl isterseniz!

5. Doğal Jütler!

5. Doğal Jütler!

Doğal malzemeler enerjinizi nötrleyerek sizlerin daha iyi hissetmesine olanak verir. Ham ahşaplar, bambular, mermerler ya da jütler kullanabilirsiniz. Özellikle ışıklandırmada da doğal efekt veren saçaklı avizeler aynı zamanda oldukça dekoratif. 

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Düzenli Sepetler!

6. Düzenli Sepetler!

Karmaşık ev karmaşık kafa demektir. İşleri yoluna koymak ve kafanızı boşaltmak için evinizi düzene sokun. Her şeyin bir yeri olması bu noktada önemli. Dağılan meyveler sizi rahatsız ediyorsa sepetlere ayırın. 

Buradan metal sepete ulaşabilirsiniz.

7. Gömülecek Koltuklar!

7. Gömülecek Koltuklar!

Yorgun bir günün ardından kendinizi koltuğun kollarına bırakıp dinlenmeyi iple çekiyorsanız sizi sarıp sarmalayacak bir koltuk seçimi yapmalısınız. Son dönemlerde özellikle kadife koltuklar hem görünüş hem rahatlık açısından revaçta. 

Buradan inceleyebilirsiniz.

8. Güzellik Masası!

8. Güzellik Masası!

Makyaj malzemeleri çok çabuk çığırından çıkabilir. Yeni ev dekore ederken bunu mutlaka göz önünde bulundurun. Kullanışsız şifonyerler yerine makyaj için tasarlanmış makyaj masalarına yönelin. 

Buradan inceleyebilirsiniz.

9. Düzenli Kiler!

9. Düzenli Kiler!

Çabucak dağılma tehlikesine sahip erzak dolapları sizi ve ruh halinizi olumsuz etkilemesin. Düzenleyici bakliyat kavanozları sayesinde istediğiniz düzeni sağlayabilirsiniz. 

Satın almak için tıklayın!

10. Lezzetli Mutfaklar!

10. Lezzetli Mutfaklar!

Yemek yapmanın terapi olduğuna inananlardansanız geniş tezgahın önemini çok iyi bilirsiniz. Rahat rahat yemek hazırlamak gibisi yoktur. Eğer alanınınız darsa ve bu sizi üzüyorsa mutfak adalarından faydalanın. 

Buraya ekledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tıkırında Çekmeceler!

11. Tıkırında Çekmeceler!

Geleneksel yöntemle dizilen tabakların görünümü hoşunuza gitmiyor mu? Neyse ki bir sürü çözümü var. Üst üste kule yapmak yerine bu alternatifleri kullanın. 

Burada hepsini bulabilirsiniz.

12. Şen Duvarlar!

12. Şen Duvarlar!

Dümdüz duvarlarınıza hareket katın! Hepsini değiştirmeniz maliyetli olacaksa tek bir cepheyi değiştirerek daha stil sahibi bir görünüm sağlayabilirsiniz. 

Buraya en beğendiğim duvar kağıdı ekledim. Bakalım siz sevecek misiniz.

13. Mutlu Patiler!

13. Mutlu Patiler!

Evde mutlu mutlu dolaşan tüy yumaklarının olması sizi çok mutlu edecek. Eğer hala sahiplenmediyseniz bu duyguyu yaşamanız lazım. 

Kediler özellikle dışarı izleyebilecekleri noktalara bayılıyorlar. Buradaki kedi hamağını hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

14. Sevimli Bebişler!

14. Sevimli Bebişler!

Evin havasının en çok ve köklü şekilde bir bebek değiştirebilir. Son dönemlerin popüler eğitim yöntemi ise Montessori yöntemi. Ben en çok bu yataklarını seviyorum. Narnia'dan çıkmış gibiler. 

Buradan satın alabilirsiniz.

15. Bol Oksijenli Ortamlar!

15. Bol Oksijenli Ortamlar!

Şehrin pis havasının evimize dolduğu düşünülürse pek de kaliteli bir oksijen solumuyoruz. Evinizin havasını temizlemek için salon bitkilerinden mutlaka destek alın. Hem görsel hem oksijensel şov!

Buradan inceleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Peri Işıkları!

16. Peri Işıkları!

Peri ışıkları girdiği her ortamı Pinterest tasarımına dönüştürüyor. Mumlarda olduğu gibi gözlerinizi dinlendirirken aynı zamanda dekoratif bir görünüm sunar. 

Buradan satın alabilirsiniz.

17. Büyülü Kitaplar!

17. Büyülü Kitaplar!

Kitaplar sizi içine çekiyor ve bir solukta okuyorsanız tam bir kitap kurdusunuz demektir. Kitaplarınızı okumak kadar sergilemeyi de seviyorsanız iyi bir kitaplık sizi mutlu edecektir. 

Buradan sizin için seçtiğim modelleri inceleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın