Görüş Bildir
Haberler
Konyasporlu Futbolcular Primlerinin Bir Kısmını Basketbol Takımına Verdi

Konyasporlu Futbolcular Primlerinin Bir Kısmını Basketbol Takımına Verdi

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken yeşil-beyazlı takımın futbolcuları, maç primlerinden bir miktar parayı Konyaspor Basketbol Kulübüne verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, aralarında topladıkları bir miktar parayı kulübün basketbol takımına veren futbolcularının, güzel bir dayanışma örneği sergilediğini söyledi.

Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Torku Konyasporlu futbolcuların, maç primlerinden kazandıkları bir miktar parayı toplayarak kulübün basketbol takımına verdiğini ifade etti.

Basketbol takımının da bu şehrin bir değeri olduğunu dile getiren Baydar, 'Futbolcularımız aralarında topladıkları parayı basketbol kulübüne vermişler. Çok güzel bir düşünceyi hayata geçirmişler. Futbolcularımızı bu davranışlarından dolayı tebrik ediyorum.' dedi.

Basketbol kulübünden mektup

Basketbol kulübünden mektup

Konyaspor Basketbol Kulübü Başkanı Hakan Faydasıçok, futbolcuların anlamlı davranışıyla ilgili Konyaspor Kulübüne bir mektup gönderdi.

Futbolcuların, Konyaspor Basketbol Kulübü için yaptığı fedakarlıkla manevi değeri çok yüksek bir davranış sergilediğini belirten Faydasıçok, Konya şehri ve Konyaspor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu adına futbolculara yürekten şükranlarını sunduğunu belirtti. 

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
14
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın