Görüş Bildir
Haberler
Kısıtlamada Otomobille Gezen 3 Suriyeli Kadına 3 bin 150’şer Lira Ceza

etiket Kısıtlamada Otomobille Gezen 3 Suriyeli Kadına 3 bin 150’şer Lira Ceza

Sakarya'da Suriye uyruklu 3 kadın, sokağa çıkma kısıtlamasında lüks araçla gezerken polise yakalandı. Polisin uyarısını dikkate almayıp aynı noktada ikince kez yakalanan kadınlar polislerden kendilerini bırakmalarını ve gezmek istediklerini söyledi. Kesilmek istenen cezaya da itiraz eden kadınlar kişi başı 3 bin 150’şer TL ceza ile evlerine gönderildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığına göre Sakarya'nın Karasu ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle polisin dün akşam yaptığı uygulama sırasında lüks bir otomobil durduruldu. 

Polis ekipleri, aracın içerisinde bulunan 3 kadına sokağa çıkma kısıtlaması olduğunu ve seyahat izinlerinin olup olmadığını sordu. 

İlçeye yeni geldiklerini belirten kadınlara sokağa çıkma kısıtlamasını hatırlatan polis, evlerine gitmeleri konusunda uyardı.

"Bizi bırakın, gezmek istiyoruz" demişler

"Bizi bırakın, gezmek istiyoruz" demişler

Polis ekiplerinin uyarılarına rağmen evlerine gitmeyen 3 kadın, aynı noktada yeniden polis ekiplerince durduruldu. Kadınlar polislerden kendilerini bırakmalarını ve gezmek istediklerini söyledi. 

Polis, 3 kadına kısıtlamayı ihlal nedeniyle 3 bin 150’şer TL ceza yazdı. Cezaya itiraz eden kadın sürücü, polislerle tartıştı. 3 kadın daha sonra evlerine gönderildi.

🎥 O anlar kameralara böyle yansıdı: 'Sokağa çıkma yasağı var ve gözümüze baka baka geziyorsunuz'

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
448
135
61
42
17
16
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yobaz-hoplatan

Bunlar orta dogulu kardesim. Kural tanimiyoralr. Arap degil mi hepsi ayni deve sidigi.

Pasif Kullanıcı

Daha bu ne ki bugün bırakın gezmek istiyoruz diyorlar yarın özerklik istiyoruz diyecekler. Bunlar başımıza çok büyük bela olacak. Zaten ülkede milli bilinç y... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Kısıtlamada kafasını dışarıya çıkaran kendi vatandaşına tak diye ceza kesenler, tayyibin ithal koyunlarına sıra gelince önce uyarıyor! O cezayı kesen memurla... Devamını Gör