Görüş Bildir
Haberler
Kısa Vakte Sığdırmaya Çalıştığımız İçin Tadını Çıkartamadığımız 10 Şey

Kısa Vakte Sığdırmaya Çalıştığımız İçin Tadını Çıkartamadığımız 10 Şey

Club Okey
20.12.2015 - 22:48

1. "İş çıkışı sadece "naber nasılsın" denilecek uzunluktaki arkadaş buluşmaları" Vs "Haftasonu geniş geniş oturup "uzayda hayat var mı"ya kadar konuştuğumuz buluşmalar"

'Ee sen o işi naptın asıl ya' sorusunun hemen ardından gelen, ya benim kalkmam lazım, Aylin yemeğe bekliyor açıklaması.

2. "Hafta içine denk gelen Sevgililer Günü için hazırladığınız sürpriz sofra" Vs "Tüm gün boyunca bildiğiniz tüm romantiklikleri yapabileceğiniz haftasonuna denk gelen 14 Şubat"

İşten çıkıp eve gelmek 1 saat, 

Yemek hazırlamak 1,5 saat, 

Sofra kurup kalplerle süslemek 30 dakika, 

Romantik zaman geçirmek için kalan süre: 25 dakika.

3. "Ertesi gün iş varken eğlenmeye çıkmak" Vs "Sabaha karşı kahvaltı dağıtılan partilerde tüm dans figürlerini bir bir sergilemek"

Saat 12'de herkes yazdığı kadından, kesiştiği beyden vazgeçip yollara koyulur.

4. "Yorgunken boş bir 10 dakika kovalayıp tadına varmaya uğraştığımız uyku" Vs "Saate bakmamıza bile gerek olmadan 3 sezonluk rüya gördüğümüz o süper uyku

5. "Vakit bulunca 2 sayfa okuyup üstünü kıvırdığınız kitap" Vs "Tüm günü en rahat koltuğunuzda doya doya okumayla geçirmek"

6. "İşyerinden izin alamadığınız için sadece haftasonu boyunca yapabildiğiniz deniz tatili" Vs "Tüm yıllık izinleri biriktirip sevgilinizi alıp 1 hafta Duabiye gittiğiniz o müthiş tatil"

Tam da mayom yeni kuruyordu, geri döndük 😓

7. "Sevdiğiniz dizinin fragmanlarından olayları takip etmeye çalışmak" Vs "Oturup 6 bölüm üst üste izleyip zevkten dört köşe olmak"

8. "Hayatım yemek hazır cümlesini duyana kadar konsol oyunu oynamak" Vs "Uzun uzun tüm oyunların her versiyonunu oynayacak kadar rahat olmak"

Geliyorum yaa, bi dakka yaaa 😥

9. "5 dakikada duş alıp çıkmak" Vs "Elleriniz buruşmaktan hissizleşene kadar banyo keyfi"

Isınan su henüz duş kabinine varamamışken duşumu alıp çıkıverdim.

10. "İşten arta kalan vakitte 15 dakika sevdiceği görmek" Vs "Tüm gün boyunca yanında olup uzun uzun gözlerine bakabilmek"

Gözlerine bakmak bir ömür süreeer, arada görüşmek 5 dakikaaaa 🎤😂

Uzun uzun yaşamamız gereken keyifleri az vakte sığdırmak zorunda değiliz. Çünkü bugün 21 Aralık, en uzun gece bizimle! Bu geceye birbirinden özel "incelik"leri sığdırmak sizin elinizde, hele ki Okey Zero yanınızdaysa.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın