Görüş Bildir
Haberler
Kış Aylarında Şekilli Saçlara Kavuşmanızı Sağlayacak Saç Şekillendirici Önerileri

Kış Aylarında Şekilli Saçlara Kavuşmanızı Sağlayacak Saç Şekillendirici Önerileri

miray soysal
28.12.2022 - 10:02

Bizler çoğu zaman saçlarımızın güzel görünmesine önem veriyoruz ve bu uğurda saatlerimizi harcıyoruz. Bu içeriğimizde evde saç bakımı yapabileceğin; düzleştirici, kıvırıcı ve elektrikli tarak gibi birçok ürünü senin için toplayıp bir araya getirdik. 👇 

Keyifli okumalar!👇

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. “Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

İçerik 22.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tararken mükemmel düzleştirme

1. Tararken mükemmel düzleştirme

Çıktığı günden beri sağladığı kullanım kolaylığından dolayı çok sevdiğimiz tarak fırça ile başlayalım. Zamanı olmayanlar ve fazla çaba göstermeden mükemmel saçlara sahip olamak isteyenlerin tercihi Arzum Superstar'la saçlarını tararken kolayca düzleştirebilir ve doğal hacmini koruyabilirsin. Soğuk tarak uçları şekillendirme esnasında rahat kullanım sağlar. Ayrıca bu düzleştirici fırça, otomatik kapanma özelliğine sahip. Oldu da cihazı açık unuttun, hoop 30 dakika sonra otomatik olarak kapanıyor. Böylece olabilecek kazaların ve gereksiz enerji tüketiminin önüne geçiyor. Harika değil mi?

Düzleştiriciyle ya da fön makinesiyle 1 saatte şekil verebildiğim kalın telli saçlarımı 190derece sıcaklıkta max 10 dakika tarıyorum ve dümdüz saçlar!! Gerçekten çok kullanışlı, çok tereddütlüydüm alırken ama kesinlikle çok memnunum.

Ürüne ulaşmak için buraya tık tık! 

Fiyatı da muadillerine göre oldukça uygun 699 TL

2. Hacim veren hava üflemeli saç şekillendirici

2. Hacim veren hava üflemeli saç şekillendirici

Saçını korurken kabarık, canlı bir fön mü çekmek istiyorsun? Şimdi bunu Hydraluxe Hacim Veren Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ile başarabilirsin. Nemlendirici Seramik Kaplama Gövdesi saçtaki mükemmel nem dengesini korumaya yardımcı olurken, Hydracare Sıcaklık Ayarı saçını düşük bir sıcaklıkta kurutur ve şekillendirir. Aynı zamanda Özel Oval Gövde sayesinde nihai hacim ve canlılığın keyfini çıkarabilirsin.

Ürüne buradan ulaşabilirsin

3. 4 farklı başlık sayesinde çok sayıda saç modeli

3. 4 farklı başlık sayesinde çok sayıda saç modeli

Bir taşla 4 kuş! BaByliss Hydro-Fusion 4'ü 1 Arada Saç Kurutma Makinesi Fırçası; kurutmak, düzleştirmek ve şekil eklemek için 4 adet değiştirilebilir aparata sahiptir. Yanii bu ürün ile her gün farklı saç stillerinin keyfini çıkartabilirsin.

4 ürünlük performansı bu fiyata bulmanın zor olduğunu düşünüyoruz. 

1199 TL

Ürün için buraya tıkla.

4. Kablosuz düzleştirici ile kendini gelecekte hissedeceksin

4. Kablosuz düzleştirici ile kendini gelecekte hissedeceksin

Esnek plakalara ve geliştirilmiş şekillendirmeye merhaba de. Manganez bakır alaşımı plakalar, saçının çevresinde esneyerek saç tellerini nazikçe bir araya getirir. Bu kontrol, azaltılmış ısı kullanımıyla geliştirilmiş bir şekillendirme elde etmeni sağlar.

2023 geliyor kablolu düzleştiricilere elveda mı desek artık!! Bu ürün 30 dakikaya varan kablosuz şekillendirme yapabilmesinin yanısıra 2 Kablolu saç düzleştiricelerin verebileceği ısı performansını sağlıyor. En güzeli de sadece 70 dakikada tam şarj oluyor.

Ürüne buradan ulaşabiliirsin.

5. Ekstra parlak ve düz saçlar

5. Ekstra parlak ve düz saçlar

Bu ürün mükemmel düzleştirme sonuçlarına daha kısa sürede ulaşmanı sağlayacak! Sağlıklı görüntüsünü kaybetmeyen canlı ve dümdüz saçlar...

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Saça parlaklık veriyor. Haznesinden suyunu eksik etmeyin. Sürekli buhar fonksiyonuyla kullanıyorum çok memnunum. Sarıya boyattığım saçım mat duruyordu. Bunu aldım çok güzel geldi. parlak ve pürüzsüz duruyor. Uzun süre şeklini koruyor ayrıca.

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Saçın bakımlı ve sağlıklı görünecek

6. Saçın bakımlı ve sağlıklı görünecek

Bu cihaz, keratin ve argan yağı katkılı seramik plakaları sayesinde saçlarına mükemmel şekil verir ve sağlıkla parlamasını sağlar.Ayrıca Arzum Vanessa saç maşasının uç kısmında soğuk tutan özel bir ısı malzemesi kullanılmıştır bu sayede saçını şekillendirirken güvenle kullanabilirsin. Yani yanlışlıkla boyun yakmak tarih oluyor.

Ürün çok güzel memnun kaldım. Doğal güzel bukleler yapıyor. Herkese tavsiye ederim. Sipariş verdikten birgün sonra ürün elime ulaştı. Sorunsuz bir şekilde teslim aldım. Teşekkürler media market.

Ürüne buradan ulaşabilirsin

599 TL

7. Her zaman mükemmel saçlar

7. Her zaman mükemmel saçlar

Uzay mekiğini andıran görünümüyle aşırı teknolojik bir ürün gibi durmuyor mu? En az görüntüsü kadar iddialı bir iş çıkartıyor. Emin olabilirsin.

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

8. Doğal dalga hassas noktamız!

8. Doğal dalga hassas noktamız!

Düğün maşasından uzak deniz dalgası gibi doğal derinlikte saçlar... Yapaylıktan uzak iri dalgalar her zaman daha elit bir görünüm sunuyor. Bu ürün saçların şekillendirirken zarar vermeden etkileyici bir görünüm elde etmeni sağlayacak.

Doğal derin dalgalar çok beğendim. kısa saçlarımda bile etkili. 3 saniye içinde dalga yaptı. zahmetsizce şekle sokuyor. Ve doğal gerçek dalga yaratıyor. uzun saçta daha güzel duracağını düşünüyorum. kesinlikle bu markadan şaşmayın derim. babyliss düzleştiricim de var çok memnun olduğum için yine bu markayı tercih ettim.

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

9. Parlak, düz ve pürüzsüz saçlar!

9. Parlak, düz ve pürüzsüz saçlar!

Daha uzun plakalara sahip düzleşirici ile tek hamlede daha geniş tutamlar alabilir ve birkaç dakika içerisinde kökten uca dümdüz bir saça sahip olabilirsin.

Ürünü kapsamlı bir araştırma yaparak aldım. Seramik plaka yeterli diyenler için öneriyorum. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum.Saçlarım orta kalınlıkta ve sık çok güzel düzleştirdi. Ergonomik tasarlanmış. Kullanırken yanlışlıkla düğmesine basmıyorsunuz mesela, kablo çıkışının dönüyor olması işinizi kolaylaştırıyor.Tam bir fiyat performans ürünü. Tavsiye ediyorum. Hzılı kargolama için teşekkürler mediamarkt

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

699 TL

10. Aman kafamız üşümesin!

10. Aman kafamız üşümesin!

Kış ayı geldiğine göre kafamızı iyice kurutmamız gerekiyor yoksa soğuk algınlığı, baş ağrısı gibi hastalıklara davetiye çıkartırız. 2200 W motor gücü ile bu saç kurutma makinesi güçlü bir hava akışı sağlıyor. Bu sayede saçlarını rahatça kurutabilir, kolayca şekillendirebilirsin. Profesyonel ince form başlığı oluşturduğu maksimum hava üfleme basıncı ile saçlarını kolayca şekillendirmene yardımcı olacak.

Çok güzel, yakaşık 1 yıl önce almıştım. Gerçekten hızlı kurutuyor ve uzun süre gidiyor.

Ürüne ulaşak için buraya tık!

549 TL

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nöri Kantar

Hepsi çöp. "Curly girl method", "kıvırcık kız metodu". Sadece bunu araştırın. Her saç tipi için hem de. Saç ısıyla şekillendirilmez. Uzun vadede hepsi pişman... Devamını Gör

Melike

İlk resimdeki düzleştirici tarak bende var ve saçlarım çok kabardığı için aldım ve biraz memnunum. Saçlarımı güzel düzleştiriyor güzel bir görünüm veriyor fa... Devamını Gör

Diğdem Çakır

bir bende mi işe yaramadı ya:(

Diğdem Çakır

Kıvırcık ve kabarık saçlarıma hiçbirisi de fayda etmez. Etmiyor da:(