Görüş Bildir
Haberler
Kestikleri Rollerle Şarkıcılıktan Çok Oyunculuklarıyla Konuşulan 13 Ünlü

Kestikleri Rollerle Şarkıcılıktan Çok Oyunculuklarıyla Konuşulan 13 Ünlü

Artık hemen hemen tüm ünlülerin ikinci bir işi daha var. Kimi oyuncuyken sunuculuk, kimi ise mankenlik yaparken oyunculuk yapıyor. Kimi de şarkıcıyken bir anda oyunculuğa geçiş yapıyor iste size son yıllarda şarkıcılığını ikinci plana atıp kariyerine oyuncu olarak devam eden ünlüler ...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Özcan Deniz

1. Özcan Deniz

90’lı yıllarda başladığı kariyerine o dönemler hem şarkıcılık hemde oyunculukla devam eden Özcan Deniz de artık tamamen kariyerine oyunculuk ve yönetmenlikle devam ediyor. ‘’Asmalı Konak’’, ‘’Haziran Gecesi’’, ‘’Karagül’’ derken şimdilerde ‘’İstanbullu Gelin’’ dizileri ile oyunculukta zirveye yerleşmiş durumda. Şarkıcılık onun için en son 2009 yılında çıkardığı ‘’Kalp Yarası’’ albümü ile mazide kaldı.

2. Hümeyra

2. Hümeyra

1968 yılında başladığı müzik kariyerine 2000 yılına kadar birçok albüm sığdıran sanatçı son yıllarda oyunculuğu ile adından söz ettiriyor. 80 ve 90’lı yıllarda yaklaşık 5 filmde rol alan Hümeyra 2000’li yıllarda ‘’Üzgülüm Leyla’’, ‘’Hatılar Sevgili’’, ‘’Avrupa Yakası’’ ve ‘’Melekler Korusun’’ gibi birçok dizi ve filmde rol alarak oyunculukta aranan isimler arasına girdi.

3. Emrah

3. Emrah

O da diğer birçok meslektaşı gibi uzunca bir süre şarkıcılık ve oyunculuğu aynı anda yürüttü. 1983 yılında başladığı müzik kariyerine 1984 yılında ‘’Zavallılar’’ isimli film ile devam etti. Ardından ise sayısız albüm ve sayısız film çekti. 2011 yılında ‘’Terzinin Oğlu’’ ismini verdiği albüm Emrah’ın çıkardığı son albüm oldu. ‘’Kınalı Kar’’, ‘’Büyük Yalan’’, ‘’Hicran Yarası’’ ve ‘’Asi ve Mavi’’ gibi birçok dizide rol alan şarkıcı kariyerine şu sıralar tamamen oyunculukla devam ediyor.

4. Öykü Gürman

4. Öykü Gürman

2007 yılında ‘’Evlerinin Önü Boyalı Direk’’ şarkısı ile müzik piyasasına giriş yapan Öykü Gürman da son dönemde oyunculuğu ile adından söz ettiriyor. ‘’Urfalıyam Ezelden’’ ve ‘’Aşk Zamanı’’ isimli dizilerde rol almaya başlayan şarkıcı yeni başlayan ‘’Sen Anlat Karadeniz’’ dizisindeki Asiye karakteri ile şarkıcı kimliğini unutturacak gibi gözüküyor.

5. Kutsi

5. Kutsi

2000’li yılların başında çıkardığı şarkılarla adından söz ettiren Kutsi de son dönemde kariyerine oyunculukla devam ediyor. En son 2014 yılında albüm çıkaran şarkıcı, ‘’Doktorlar’’ dizisindeki Levent karakteri ile oyunculuğa başlamıştı. ‘’Huzur Sokağı’’, ‘’Beyaz Yalan’’ ve ‘’Kalbimdeki Deniz’’ dizileriyle şarkıcılığını unutturdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Keremcem

6. Keremcem

2004 yılında hayatımıza şarkıcı olarak giren Keremcem de bir süredir kariyerine hem oyunculuk hemde şarkıcıkla devam ediyor. En son 2013 yılında albüm çıkaran Keremcem, son yıllarda ise şarkıcılığından çok oyunculuğu ile dikkat çekiyor. ‘’Aşk Oyunu’’, ’’Tövbeler Tövbesi’’, O Hayat Benim’’ ve ‘’İki Yalancı’’ dizilerindeki oyunculuğuyla sektörde en çok aranan oyuncular arasına girdi.

7. Burçin Birben

7. Burçin Birben

Birçok ünlü şarkıcıya verdiği besteler ve 2003 yılında çıkardığı ‘’Çiçeğim‘’ isimli şarkısı ile büyük beğeni toplayan Burçin Birden de son yıllarda oyunculuğuyla adından söz ettiriyor. Müzik çalışmalarına yine devam eden şarkıcı ‘’Öteki Taraf’’, ’’Sevimli Tehlikeli’’ ve ’’Kaderimin Yazıldığı Gün’’ isimli dizideki oyunculuğuyla oldukça dikkat çekiyor.

8. Yavuz Bingöl

8. Yavuz Bingöl

Uzun yıllar çıkardığı Türk Halk Müziği albümleriyle herkesi mest eden Yavuz Bingöl de diğer meslektaşları gibi hem oyunculuk hem de şarkıcılık yapıyor. Ama son yıllarda rol aldığı dizi ve filmlerdeki performansı o kadar iyi ki şarkıcılığı neredeyse ikinci plana atmasına neden oldu. En son 2012 yılında ‘’Ateş’’ isimli albüm çıkaran sanatçı, son yıllarda ‘’Karagül’’, ’’Aşk Sana Benzer’’ ve ‘’Sevda Kuşun Kanadında’’ dizilerindeki oyunculuğu ile adından söz etttiriyor.

9. Yusuf Çim

9. Yusuf Çim

Kariyerine ilk olarak modellikle başlayan ama daha sonra ‘’Olsun Bir Kere’’ isimli şarkı ile şarkıcılığa geçiş yapan Yusuf Çim de artık oyunculukta kariyerine devam ediyor. ‘’Çilek Kokusu’’, ‘’Hanım Köylü’’, ‘’Seven Ne Yapmaz’’ ve ‘’Servet’’ dizilerindeki oyunculuğu ile Yusuf Çim şarkıcılığını ikinci plana attı.

10. Yeşim Salkım

10. Yeşim Salkım

90’lı yıllarda çıkardığı albümlerle müzik dünyasını sallayan Yeşim Salkım da son yıllarda şarkıcılıktan çok oyunculuğu ile adından söz ettiriyor. Müzik çalışmalarının yanı sıra uzun yıllardır oyunculukta yapan şarkıcı son dönemde rol aldığı ‘’Kocamın Ailesi’’, ‘’Huzur Sokağı’’ ve ‘’Sessiz Gemiler’’ dizilerindeki oyunculuğuyla herkesin dikkatini bir kez daha çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mahsun Kırmızıgül

11. Mahsun Kırmızıgül

Mahsun Kırımızgül

1984 yılında ilk albümünü çıkaran Mahsun Kırmızıgül 90’lı yıllarda hem şarkıcılık hem de oyunculuk yapmaya devam etti. 2000’li yıllarında başında yavaş yavaş müzik kariyerinden uzaklaşıp tamamen oyunculuk ve yönetmenliğe yöneldi. Müzik kariyerinde en son 2006 yılında ‘’Dinle ‘’isimli albümü çıkardı. ‘’Aşka Sürgün’’, ‘’Hayat Devam Ediyor’’, ‘’Benim İçin Üzülme’’ dizileriyle artık o hem yönetmen hem de iyi bir oyuncu olarak anılıyor.

12. Defne Samyeli

12. Defne Samyeli

Birçok kişi onu sunucu olarak biliyor olsa da aslında onun mesleği şarkıcılık. 1994 yılında çıkardığı ‘’Tek Başına’’ albümü ile o dönem ismini duyuran Defne Samyeli de artık oyunculuğu ile gündemde yer alıyor. ‘’Babam Sınıfta Kaldı’’, ‘’Kurtlar Vadisi Pusu’’ ve ‘’İstanbullu Gelin’’ dizilerindeki oyunculuğuyla ekranların aranan yüzleri arasına giren Samyeli şarkıcılığını ise özel mekanlarda aldığı sahnelerle devam ettiriyor.

13. Cem Belevi

13. Cem Belevi

İlk albümünü 2013 yılında piyasaya çıkaran şarkıcı Cem Belevi de son dönemde oyunculuğu ile herkesin beğenisini topluyor. ‘’İnadına Aşk’’ ve ‘’Rengarek’’ dizilerindeki oyunculuğu şarkıcılık kimliğinin önüne çoktan geçti bile.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
18
11
10
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adem GÖNLÜZENGİN

özcan deniz iyi bir oyuncu mu ? hangi dizisine denk gelsem her hareketin yapmacıklık akıyor. bi kaç kişi hariç liste fail. mahsun falan geçiniz hahaha

Faruk Naçar

bilemiyorum altan

batuhan cimen

Humeyra ve Oyku Gurman 😍 Y.Bingol ve C.Belevi👎