Görüş Bildir
Haberler
Kestane Balının Diyarı Gündem Oldu: Esra Erol’daki Aldatan Kocadan ‘Kestane Balı’ Çıkışı

Kestane Balının Diyarı Gündem Oldu: Esra Erol’daki Aldatan Kocadan ‘Kestane Balı’ Çıkışı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programı gündem oldu. Programa katılan bir kadın, kendisini aldattığını söylediği kocası ile canlı yayında yüzleşti. Canlı yayına bağlanan kocanın rahat tavırları ise sosyal medyada gündem oldu. Gülay Pazarlı canlı yayın sinir krizi geçirirken, kocasının ‘Kestane balının diyarı Zonguldak’tan selamlar’ lafı Twitter’da en çok konuşulan konulardan oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Esra Erol'a katılan Gülay Pazarlı, eşinin kendisini aldattığını iddia etti. Programda kocası ile yüzleşen kadın, içini döktü. Mikrofonun uzatıldığı adamın ise söze, 'Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlar' diyerek girmesi hem karısını hem izleyenleri çileden çıkardı. Kocasına tepki gösteren kadın, 'Bal sattığı için reklam yapıyor bir de' dedi. Bu diyalog kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kestane Balı Sosyal Medyada Gündem Oldu

Kestane Balı Sosyal Medyada Gündem Oldu

Dün yayınlanan programda gamsız kocanın yaptığı ‘kestane balı’ çıkışı sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu.

Talihsiz kadın ise, 'Bu reklamı çok sever, bal satıyor ya ondan dolayı reklam yapıyor' dedi.

Kestane Balı Faydaları Nelerdir?

Kestane Balı Faydaları Nelerdir?

Kestane balı, bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor, bu sayede vücudun hastalıklara karşı direncini artırıyor. Özellikle kış hastalıkları diyebileceğimiz grip, nezle, soğuk algınlığı gibi sorunlara hızlıca çözüm oluyor. Bitmek bilmeyen öksürüğün kesilmesini sağlıyor, balgam söktürücü bir etki gösteriyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın