Görüş Bildir
Haberler
Kendini Ödüllendir! Senin Yılbaşı Hediyen Ne Olmalı?

Kendini Ödüllendir! Senin Yılbaşı Hediyen Ne Olmalı?

Samsung
20.12.2022 - 18:48

İnsanın kendini mutlu etmek için hediye alması kadar doğal bir şey yok! Yılbaşında kendini ödüllendireceğin hediyenin ne olduğunu öğrenmek için seni teste alalım. 👇🎁

1. Öncelikle yeni yıl senin için ne ifade ediyor?

2. Peki kendine en son aldığın hediye neydi?

3. Teknoloji ile aran nasıl?

4. Alışveriş yapmayı ne kadar seviyorsun?

5. Kendini bize tek kelime ile anlatabilecek olsan bu ne olurdu?

6. Yapmayı en sevdiğin aktivite nedir diye sorsak?

7. Peki çevrende sana hediye alacak kaç kişi var?

8. Son olarak, yeni yıldan beklentin nedir?

Senin yılbaşı hediyen Galaxy Watch5 Pro olmalı!

Senin yılbaşı hediyen Galaxy Watch5 Pro olmalı!

Kendini ödüllendirmek için alman gereken yılbaşı hediyesi kesinlikle bir akıllı saat olmalı! Hayatındaki her işini dijitale döktüğün ve bu işleri teknoloji sayesinde daha hızlı hallettiğin için Samsung'un Galaxy Watch5 Pro gibi bir akıllı saat tam da senin aradığın şey!

BioActive Sensorü sayesinde üç sağlık sensörünü bir arada kontrol etmesi, sağlam bir kasaya ve ekrana sahip olması sayesinde tüm darbelere karşı dayanıklı olan Galaxy Watch5 Pro ile kendine bir yenilik yapmanın tam zamanı!

Galaxy Watch5 Pro'yu incelemek için hemen tıkla!

Senin yılbaşı hediyen Buds2Pro olmalı!

Senin yılbaşı hediyen Buds2Pro olmalı!

Kendini ödüllendirmek için alman gereken yılbaşı hediyesi kesinlikle bir kulaklık olmalı! Hayatının her alanında sesler olduğu için daha kaliteli bir dinleme deneyimine sahip olmalısın. Sürekli kulağa oturmayan kulaklıklardan şikayet eden sen için kulağa mükemmel uyum sağlayan Samsung Galaxy Buds2Pro tam sana göre!

360° ses deneyimi sayesinde yüz yüze konuşuyormuş hissiyatı yaratan Buds2Pro, aktif gürültü önleme özelliği sayesinde de esinti kadar hafif sesleri dahi önlemek için birebir!

Galaxy Buds2 Pro'yu incelemek için hemen tıkla!

Senin yılbaşı hediyen Galaxy Tab S8 olmalı!

Senin yılbaşı hediyen Galaxy Tab S8 olmalı!

Kendini ödüllendirmek için alman gereken yılbaşı hediyesi kesinlikle bir tablet olmalı! Her işini kolayca halletmek için elinin altında her işine koşan bir yardımcı aradığın için Samsung'un Galaxy Tab S8 tableti tam da senin aradığın şey!

Ultra düşük gecikme süresine sahip S-pen ile yaratıcılığını yavaşlık yüzünden kaybetmezken, süper hızlı şarj özelliği sayesinde de seni hiç bir zaman yarı yolda bırakmayacak! Tab S8 serisi ile içindeki sanatçıyı ortaya çıkarmanın tam zamanı!

Samsung Galaxy Tab S8'i incelemek için hemen tıkla!

Senin yılbaşı hediyen Galaxy S22 olmalı!

Senin yılbaşı hediyen Galaxy S22 olmalı!

Kendini ödüllendirmek için alman gereken yılbaşı hediyesi kesinlikle bir telefon olmalı! Gezip gördüğün yerlerde daha iyi çözünürlükte resimler çekmek ve şarjının asla seni yarı yolda bırakmaması için Samsung'un Galaxy S22 serisi tam da aradığın şey!

Samsung'un şimdiye kadar ki en güçlü kamerası ile karanlığın artık dert olmayacağı kolay gece çekimlerini ve Super HDR ile özelliği sayesinde çektiğin her karede canlı renkleri yakalayacaksın!

Samsung Galaxy S22'yi incelemek için hemen tıkla!