Görüş Bildir
Haberler
Kendine Güvenen Şöyle Gelsin: İlk Buluşmada Kızı Etkileyebilecek misin?

Kendine Güvenen Şöyle Gelsin: İlk Buluşmada Kızı Etkileyebilecek misin?

trendyol
09.10.2017 - 17:38

Kızla konuşurken ne yapıp edip ilk buluşma için sözü almışsın ve o büyük gün geldi çattı! Şimdi ise kartlarını doğru oynamalı, kızı etkilemeli ve ikinci hatta üçüncü buluşmayı garantilemelisin! Bakalım kızı etkilemeyi başarabilecek misin...

1. İlk olarak ne giyeceğine karar vermeliyiz: Hadi bir üst seç!

2. Üstün tamam! Peki ya altına ne giyeceksin?

3. Ayakkabı en önemlisidir! Bir de ayakkabı seç bakalım!

4. Erkeğin en güzel akseasuarı saattir! Hadi görünümüne son dokunuşu tarzını en iyi şekilde yansıtan bir saat ile yap!

5. Eh artık hazır olduğuna göre buluşma yerinize gidebilirsin. Peki tam olarak ne zaman orada olacaksın?

6. Ve işte o an, birbirinizi ilk kez selamlayacaksınız! Nasıl selamlayacaksın onu?

7. Buluşmanız boyunca asla ama asla konuşmaman gereken konu sence bunlardan hangisi diye sorsak?

8. Son olarak: Sence buluşmanız iyi geçti mi?

Tebrikler! Kızı etkiledin!

Bize sorarsan buluşmanız gerçekten harika geçti! Öyle ki kız senden inanılmaz etkilendi. Artık gerisi çorap söküğü gibi gelir, sonuçta ilk buluşma ilişkinin ilerleyen süreçleri için aşırı büyük bir önem arz eder. Acaba gerçek hayatta da burada elde ettiğin başarıyı elde edebilecek misin? Gerçek hayatta işler biraz daha zor olabilir fakat bizce sen bu işin altından kalkarsın. Ama unutma! İlk buluşmada en önemli olan şey o ilk bakıştır! İlk izlenimini verirken karşındakine son derece şık ve tarz giyinen biri olduğunu göstermek istemez misin? O zaman hemen Trendyol'a gir ve birbirinden şık ürünleri en uygun fiyatlara al!

Fena değildi!

Yaaani, fena değildi işte. Kızı etkiledin mi? Etkiledin. Ama bu etkilenmişlik durumu ne kadar sürer bilemeyeceğiz, çünkü öyle muhteşem bir performans falan sergileyemedin maalesef. Neyse, burada yaptıkların sana ders olsun ve gerçek hayattaki buluşmalarında bu hataları tekrar yapma olur mu? Ayrıca unutma! Konuşmalar, davranış falan da çok önemli; ama ilk buluşmada en önemli olan şey o ilk bakıştır! İlk izlenimini verirken karşındakine son derece şık ve tarz giyinen biri olduğunu göstermek istemez misin? O zaman hemen Trendyol'a gir ve birbirinden şık ürünleri en uygun fiyatlara al!

Sıkıldı kız sıkıldı!

Etkilenmek mi? Ne etkilenmesi ya? Kız resmen sıkıldı ve eve gitmek için saati kontrol edip durdu bütün buluşmanız boyunca. Üzgünüz ama sen bu işi pek bilmiyorsun gibi! Neyse ki bu test senin için iyi bir ders oldu, artık gerçek hayattaki buluşmalarında böyle davranmazsın! Hadi sana bir de tüyo verelim: Tabii konuşmalar, davranış da çok önemli ama ilk buluşmada en önemli olan şey o ilk bakıştır! İlk izlenimini verirken karşındakine son derece şık ve tarz giyinen biri olduğunu göstermek istemez misin? O zaman hemen Trendyol'a gir ve birbirinden şık ürünleri en uygun fiyatlara al!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ulker Aliyeva

tebrikler kızı etkiledin etkilerim tabi kendim neden etkileneceğımı bildiğim üzere etdim testi )))

Kim Jongin

bende dklfdlskfkdfşdlf

Derin Naz

Bir kız olarak kızı etkiliyebiliyorken bizim çomarlar hala beni etkileyemiyor :(

Hazir yeri gelmişken sizede bir yorum yapalım ,Sizi birisinin etkilemesi için önce sizi bir süredir taniyor olması lazım örneğin Erkek sevgilisini gizlice al... Devamını Gör

Melodi Çetin

Neden bu testi yapıp sonucunda bir de kızı etkilediğime sevindim hiç bilmiyorum...

Zorla Açtı

ahaha yalniz degilmisim oleyy!!!🐮