Görüş Bildir
Haberler
Kendi Gezegenini Yap, Tatile Gitmen Gereken Yeri Söyleyelim!

etiket Kendi Gezegenini Yap, Tatile Gitmen Gereken Yeri Söyleyelim!

Bihruz Tekinalp
19.10.2018 - 15:26 Son Güncelleme: 16.01.2019 - 13:10

Bu test kesinlikle dünyadan değil!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gezegeninin boyutu ne kadar olurdu?

2. Popülasyonu ne kadar olurdu?

3. Gezegenin evrenin neresinde olurdu?

4. Gezegenin çoğunlukla ne ile kaplı olurdu?

5. Gezegenin hangi devirde olurdu?

6. İnsanlardan başka hangi tür canlılar gezegeninde olurdu?

7. Gezegenine özgü efsanevi bir şey seç:

Sahra Çölü!

Sahra Çölü!

Sen Sahra Çölü'ndeki serap gibisin! Gerçekleşmesi güç, hatta imkânsız şeyleri istiyorsun. Bir taraftan da alıp başını 'Fizan'a kadar gitmek istiyorsun. Sahra Çölü'nde uçsuz bucaksız kum tepelerinin keyfini çıkar! Aman dikkat et yolunu sakın kaybetme :)

Himalayalar!

Himalayalar!

Dünyanın en yüksek noktasındasın! Kalabalıktan ve insanlardan uzak, sakin bir yer arıyorsun. Unutma ki doruğa ulaşana kadar çetin yollardan geçeceksin. En sonunda zirvede kendinden başka biri olmayacak; yükseklik korkun yoksa tabi :)

Maldivler!

Maldivler!

Sen tropikal iklime çok rahat ayak uydurursun! Akvaryum gibi deniz, bembeyaz kumların arasında kendi cennetine gitmenin hesaplarını yapıyorsun.

Sibirya!

Sibirya!

Adil bir düzeni olmasa da sen dünyayı kötü taraflarıyla bile seviyorsun. Biraz medeniyetten uzaklaşmanın kendine iyi geleceğini düşünmen çok normal, kendini kuru gürültünün içine değil, doğanın ortasında kendi cıvıltısına bırakmak istiyorsun. Dikkat oralar biraz soğuk :)

Hong Kong!

Hong Kong!

Sen kendini gökyüzünü delen binaların arasında güvende hissediyorsun; bu kötü bir şey değil, çağın çarklarına uyum sağlamak için bir adım önde olmayı istiyorsun. Böyle ışıltılı, zarif bir görüntünün içinde kim olmak istemez ki?

Norveç Fiyortları!

Norveç Fiyortları!

Aslında büyük bir ikilem yaşıyorsun; ne büsbütün insanlardan kopmak, ne de tüm hücrelerinle bu dünya hayatının içinde olmak istiyorsun. Norveç'deki fiyortlar seni bir süreliğine bu dünyadan değilmişsin gibi hissettirecek, aynı zamanda da dünyanın 'dünya-dışı' güzellikler barındırdığını göreceksin :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
314
193
66
46
16
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adige Shapsug

Norveç çok gitmek istediğim yer tabi canım paradan haber ver sen 🤣