Görüş Bildir
Haberler
Kediyiz, Birbirimize Benzeriz: İsimlerine Göre Kedilerin Karakter Analizi

Kediyiz, Birbirimize Benzeriz: İsimlerine Göre Kedilerin Karakter Analizi

Biz asil varlıklar olan kediler, hepimiz birbirimizden farklı ve rengarenk karakterlere sahibiz elbette! Fakat bazen bazı klişeler de gerçekçi olmuyor değil hani!

İşte isimlerine göre, kedilerin genel karakterleri!

1. Pamuk

1. Pamuk

Pamuk, görüp görebileceğiniz en geleneksel kedidir. Ev arkadaşları genelde yaşlı olur. Pamuk yıllardır aynı evde yaşamaktadır; adab-ı muaşeret kurallarını iyi bilir. Hem asil, hem de halktan biridir!

Kürkü her zaman bembeyaz olur; evden kaçmak ve kürkünü kirletmek gibi çılgınlıklara kalkışmaz. Mutasıp bir kedidir.

2. Boncuk

2. Boncuk

Boncuk isimli kediler tam anlamıyla 'yere bakan, yürek yakan' olurlar. Ev arkadaşları bu mırnavlara adeta tapar! Çok farklı özellikleri yoktur lakin o kocaman kocaman bakışlarıyla herkesi manipüle edip, istediklerini yaptıracak güce sahip olurlar. Çok fenadırlar, çok!

3. Duman

3. Duman

Duman gelmiş geçmiş en cool kedilerden biridir. Bir Duman ile tanıştıysanız, hemen size ısınmasını beklememelisiniz. Sakindir, seviyelidir, hemen yüz göz olmaz. Oysa tanıdıkça, aslında yumuşak başlı ve yumuşak kalpli olduklarını görürsünüz. Onların cool'luğu aslında biraz da çekingenliktendir!

4. Zeytin

4. Zeytin

Zeytin isimli kediler ev arkadaşlarına aşırı bağlı olurlar. Ev arkadaşları da onları adeta el üstünde tutar. Zira kendileri hakkında 'uğursuz' tarzı yaftalamalar vardır, ev arkadaşları bu sebepten dolayı onları herkesten sakınır. Ee, Zeytinler sonuçta işini bilen kedilerdir; onlar da bu fırsatı bulmuşken, yumuş yumuş yanaşırlar. Sezgileri de çok gelişmiş olur, her yerdeki dedikoduyu çok iyi bilirler!

5. Prenses / Kontes

5. Prenses / Kontes

Ah o Prensesler! Ev arkadaşlarını adeta kendilerine köpek ederler! Güzelliklerinin fazlasıyla farkında olan bu Prensesler, sürekli kapris yaparlar; bazen mamalarını beğenmezler, bazen de geç gelen ev arkadaşlarına küserler. Dünyada Prenses isimli kedilerden daha iyi bakılan tek bir kedi daha yoktur! Kaprisli ve şımarık olsalar da, çok duygusal ve kırılgan kalpli olurlar.

6. Minnoş

6. Minnoş

Minnoş isimli kedilerin adeta şeytan tüyü vardır! 'Minnoş' kelimesinin kendisi zaten bu kediler için icat edilmiştir. Çok farklı ya da aşırı güzel olmasalar da 'minnoşluk' ile kendilerini aşırı sevdirirler. Minnoşluk, kedilerin ulaşabileceği en üst seviyedir. Minnoşlar da bunu çok iyi bilirler ve ev arkadaşlarına türlü minnoşluklar yaparak, Prenses isimli kedilerin bile görmediği ilgiyi görürler. Çok sosyal olurlar; gezmeyi severler.

7. Paşa

7. Paşa

Bir kedide dominant karakter mi arıyorsunuz? İşte o kedi Paşa'dır! Paşalar, ev içerisindeki hiyerarşide herkesten üstündür. Ev arkadaşlarının koymaya çalıştığı kurallar onlara sökmez, zira kuralları koyanlar onlardır. O evdeki kapılar, Paşa istemeden kapanmaz! Herkes Paşa'ya saygı duyar. Paşa da bu saygıyı hak etmek için her zaman oturaklı ve ciddi davranır.

8. Behlül

8. Behlül

Gelmiş geçmiş en haylaz kediler, Behlül isimli kedilerden çıkar. Sürekli evden kaçarlar. Sokaktaki yavru kedi nüfusuna hatırı sayılır miktarda katkı yapmışlardır. Güçlü ve atletik bir yapıda olan bu kediler, ev arkadaşlarını kendilerine aşık ederler; hatta eve gelen misafirlerin ve sokakta karşılaştıkları herkesin de kalbini çalarlar. Havaları genelde kısırlaştırılana kadardır! Sonradan bilge ve sakin kedilere dönüşürler.

9. Simba

9. Simba

Simba'nın ev arkadaşları genelde çocuk yaşta olur. Simba da buna uygun olarak adeta 'büyümeyen' bir kedidir. Hiçbir zaman çocuk ruhunu kaybetmez. Lazere, tüylü oyuncaklara her seferinde ilk kez görmüşcesine tepki verir. Enerjik ve duygusaldır. Ev arkadaşlarına çok bağlanır.

10. Şerafettin

10. Şerafettin

Bu Şerafettin isimli kedilerin ev arkadaşları genelde gençler ve öğrencilerdir. Şerafettin asi bir kedidir, asabi olur; başını belaya sokmaktan çok ayrı bir zevk alır. Evden kaçıp sokağa çıktığında edindiği façalarıyla adeta gurur duyar. Onun 'minnoşluk' gibi bir kaygısı yoktur, kendisini serseri ruhu ve karakteriyle sevdirir. Yaşlandıkça bilge bir kediye dönüşür.

11. Bulut

11. Bulut

Bulut isimli kediler, gerçekten de buluta benzerler. Karakterleri de görüntüleriyle paralel bir şekilde oldukça dağınık olur; bunların aklı beş karış havadadır! Kah boş duvara uzun uzun bakarlar, kah pencereden kuşları izleyip, kuşlarla konuşurlar! Çok farklı bir dünyaları vardır. Genelde çekingen olurlar fakat onları sadece izlemek bile eğlencelidir!

12. Nazlı

12. Nazlı

Bir Prenses ya da Kontes kadar asil, zengin ve gösterişli olmasa da; Nazlı isimli kediler diva ruhlarıyla ev arkadaşlarını kendilerine adeta aşık ederler. Atletik ve atik olurlar fakat kibar hareket ederler. Herkesle muhatap olmazlar; fakat sevdikleri kişilere de yaptıkları cilvenin haddi hesabı olmaz. Bir miyavlamayla istedikleri her şeyi yaptırabilirler.

13. Kırpık

13. Kırpık

Kırpık isimli kedilerin genelde sıkıntılı bir geçmişleri olur. Belki de bundan kaynaklı olarak evlerine çok bağlı, sevgi dolu, gözü yükseklerde olmayan bir karakterde olurlar. Ev arkadaşları ile arasındaki ilişki çok derindir; aralarına kimse giremez. Herkesi olduğu gibi kabul eden, yürekleri minnoş kedilerdir!

Felix'in akıllı ve muzip dünyasını görmek için haydi #sendepatile

Felix'in akıllı ve muzip dünyasını görmek için haydi #sendepatile

Felix'in patili dünyasına girmek için hemen tıkla!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nazlı Yolcu

nazlı<3

Ali Bekir

aynen hani tarçın benim kedimin adı tarçın