Görüş Bildir
Haberler
Kartlar Yeniden Dağıtılıyor: Yenilenmiş Telefon Almanız İçin 6 Neden

Kartlar Yeniden Dağıtılıyor: Yenilenmiş Telefon Almanız İçin 6 Neden

EasyCep
11.04.2023 - 14:38

Sene olmuş 2023, sıfır telefon almak diye bir şey mi kaldı? 😅 Yenilenmiş telefonlar sağladıkları avantajlarla çok daha mantıklı bir tercih oluyor.

1. Hayalini kurduğun telefonu satın almak için aylarca aç gezmene gerçekten gerek yok!

Kendimizi şımartacak şeylere sahip olmayı istemek en doğal hakkımız. En güzel fotoğrafları çekecek, oyun oynarken kasmayacak, şarjı bitip gün içinde yarı yolda bırakmayacak bir telefonu satın almak için aylarca aç gezmek büyük saçmalık. Hayalini kurduğunuz telefona biraz daha uygun fiyatla sahip olabilirsiniz.

2. Telefonu daha uyguna alırken bir yandan da 12 ay taksit imkanıyla bütçeni ayarlayabilirsin.

Sıfır telefon satın almanın en zorlayıcı yanlarından biri de fazla taksit imkanı olmaması. Yenilenmiş telefonlarda 12 ay taksit imkanı sayesinde birkaç ay sıkışıp eve kapanmak yerine 12 aya böldüğün taksit seçeneği sayesinde bütçeni daha iyi ayarlayabilirsin.

3. Telefonunu kullanırken "Bataryam mı bozuldu? Acaba telefonda bir sorun mu var?" diye karalar bağlamaya da gerek yok.

Birçok kişinin en büyük kabusu telefonunun bozulması. Yenilenmiş telefonlarda verilen bir yıllık garanti sayesinde bu sorun ortadan kalkıyor.

4. "Avucuma sığan bir alet ne kadar atık üretebilir ki?" diye düşünmemek lazım. Yeni teknolojik atıklar üretmek gelecekte bize pahalıya patlayacak...

4. "Avucuma sığan bir alet ne kadar atık üretebilir ki?" diye düşünmemek lazım. Yeni teknolojik atıklar üretmek gelecekte bize pahalıya patlayacak...

Yalnızca bir tane Dünya var. O sebeple ona olabildiğince iyi bakmamız gerekiyor. Ancak her yıl yeni bir telefonu eskiterek bunu yapmak pek mümkün değil. 2022 yılında dünya genelinde 5,3 milyar cep telefonu çöpe atıldı. Türkiye'de de yılda ortalama 500 bin ton elektronik atık çıkıyor. Çoook fazla atıktan bahsediyoruz!

5. Elektronik atıkları üretmeyi bıraktığımızda karbon ayak izi de azalıyor.

Kendi isteklerimizi yerine getirirken dünyayı yok saymamız doğru değil. Bu yüzden yenilenmiş telefonları kullanmak sandığımızdan çok daha fazla fayda sağlıyor. Karbon ayak izinizi azaltmaya bir yerden başlamanız gerek!

6. Yenilenmiş telefonlarla son teknolojiye ayak uydurmak çok da zor değil!

Taş devrinden kalmış telefonunu masaya koymaktan çekiniyorsan yenilenmiş telefonun şimdiden hayırlı olsun. Son teknolojiye ayak uydurmak artık bu kadar kolay işte!

"Peki yenilenmiş telefonu nereden alacağım?" sorusunun cevabı tabii ki EasyCep!

"Peki yenilenmiş telefonu nereden alacağım?" sorusunun cevabı tabii ki EasyCep!

EasyCep 12 taksit imkanı ile seni büyük bir yükten kurtarıp istediğin telefona ulaşmanı kolaylaştırıyor! Ayrıca 1 yıllık EasyCep garantisi de telefonu satın aldığında korkmadan kullanabilmeni sağlıyor. Böylece hem istediğin telefona ulaşıyor hem de elektronik atık oluşturmayarak doğaya zarar vermiyorsun. 

Sene olmuş 2023, artık kafayı değiştir ve yenilenmiş telefonların avantajlarından sen de faydalanmaya başla! 😎