Görüş Bildir
Haberler
Kariyeri İçin Gereken Her Şeyi Bulmak İsteyenlere: Arı Bilgi Eğitimlerinde İş Var!

Kariyeri İçin Gereken Her Şeyi Bulmak İsteyenlere: Arı Bilgi Eğitimlerinde İş Var!

Eğitim, bireylerin yaşamlarında büyük bir öneme sahip olan ve toplumların gelişiminde temel bir role sahip olan bir süreçtir. Eğitim, bilgi ve becerilerin aktarılmasının yanı sıra kişisel ve toplumsal gelişime katkı sağlar. Bizleri daha iyi birer birey haline getirir ve iş dünyasında başarıyı garantiler.

İşte tam da bu noktada, Türkiye'nin en saygın eğitim kurumlarından biri olan www.aribilgi.com devreye giriyor. Arı Bilgi, “Önce Fayda”, ”Önce Eğitim” sloganı ile tam uyumlu şekilde tüm iş dünyasına fayda sağlayacak bireyler yetiştirmektedir.

Arı Bilgi Bilişim Teknolojileri Akademisi sadece bireysel öğrencilerine değil, aynı zamanda kurumlara da eğitim ve danışmanlık hizmeti vererek firmalara değer katan bir yaklaşıma sahiptir.

Arı Bilgi ile Geleceğini Güven Altına Al!

Arı Bilgi ile Geleceğini Güven Altına Al!

Arı Bilgi Bilişim Teknolojileri Akademisi eğitimdeki başarısı ile öne çıkan bir kurumdur. Sloganda da belirtildiği gibi “önce fayda” sağlama ve fırsat eşitliği ilkesine sahip olmaları, iş imkanı sunmaları ve öğrencilerine her adımda destek vermeleri, onları diğer eğitim kurumlarından ayırır.

Arı Bilgi, eğitim kurumları arasında en çok olumlu yoruma sahip 4,9/5 320+Google Yorum eğitim kurumu arasında lider durumdadır. 

Ayrıca aynı anda 50 dalda eğitim verebilen, 100’den fazla meslek dalına bireyler yetiştiren Türkiye’deki tek bilişim teknolojileri akademisidir. 

Arı Bilgi, öğrencilerinin eğitim süreçlerini baştan sona kadar yakından takip eder. Bu amaçla, kurum içinde uzman bir “Rehberlik Birimi” Departmanı oluşturulmuştur. Bu departman, öğrencilere eğitim başlangıcından itibaren eğitimleri konusunda rehberlik eder, sorularını yanıtlar ve gerektiğinde ek destek sağlar. Böylece öğrenciler, herhangi bir sorunla karşılaştıklarında profesyonel bir ekip tarafından desteklenirler.

Hangi Eğitimlerde İş Var?

Hangi Eğitimlerde İş Var?

İşte geldik en önemli konuya hangi eğitimlerde iş var? Kendimi geliştirmek için hangi eğitimleri tercih etmeliyim?

Bu konuda Arı Bilgi Bilişim Teknolojisi Akademisi Genel Müdürü Sn. Ali ÇİLEK ile gerçekleştirdiğimiz röportajı sizler ile paylaşmak istiyoruz. 

“Meslek seçimi, bireyin yaşamı boyunca verdiği en önemli kararlardan biridir. Meslek, sadece bir para kazanma, geçim sağlama yolu değil, bunların daha da ilerisinde bir anlam taşıyan kendini geliştirme sürecinin ve iddiasının da en önemli aracıdır aslında. Şu dönemde özellikle bilgi toplumlarında artık bireylerin gözlem yaparak, deneyerek ve yaşayarak meslekleri tanıma ve öğrenme olasılığı oldukça sınırlıdır. Bu doğrultuda kurumumuzda öğrencilerimize doğru seçimler yapmak için uzman eğitim danışmanları ve rehberlik birimimiz destek olmaktadır. Bu uygulama herkese ücretsiz olarak sağlanmaktadır.”

“Hangi meslek dalını seçerseniz seçin, yaptığınız işin en iyisi olma yolunda ilerleyin.”

“Hangi meslek dalını seçerseniz seçin, yaptığınız işin en iyisi olma yolunda ilerleyin.”

Dünya trendlerine bakıldığında tabii ki revaçta olan meslek dalları var.

1- Yazılım

“En çok tercih edilen eğitimlerin başında gelmektedir. Yazılım sektörü tüm dünya genelinde teknolojilerin gelişmesi ile birlikte önemli bir rol oynamaktadır. Sektörlerden bağımsız olarak her meslek dalının altında bir yazılım programı yer almaktadır. Buna bağlı olarak 2023 yılı itibarıyla özellikle yazılım sektörü dünya çapında 700 milyar dolar pazar hacmine ulaşırken, sektörün Türkiye’deki pazar payı ise 30 milyar dolara yaklaştı. Dünya Ekonomik Forumu'na göre 2030'da en çok talep gören işlerin temelini yazılım ve kodlama oluşturacağını belirtmektedir.”

2- Veri Bilimi

“Yapay zeka ve makine öğrenimi alanındaki inovasyonlar, bir anda patlama noktasına geldi. Her alanda yapay zeka kullanılmaya başlandı. Bu da veri işleme süreçlerini daha hızlı ve verimli hale getirdi. Sektörün talebi doğrultusunda, veri bilimi alanında ihtiyaç duyulan işlevler arası beceri kümesi ve uzmanlık nedeniyle, veri biliminin önümüzdeki onlarca yıllık süreçte ciddi anlamda büyüyeceğini öngörülüyorum.”

3- Dijital Tasarım

“Bu terim aslında birçok meslek dalının birleşiminde oluşmaktadır. Özellikle günümüz iş dünyasında reklam sektörünün, dijital pazarlamanın önemi çok büyükken buna ayak uydurabilecek grafik tasarımcılarına animasyon ekibine hatta reklam çekim ekibine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu alanda kendini geliştiren bireylerin iş dünyasında iş bulma olanakları çok yüksek durumdadır.”

Arı Bilgi Bilişim Teknolojileri Akademisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için web adresini ziyaret edebilir ve eğitimde 'iş' faktörünün ne kadar önemli olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz. 

Geleceğinize güvence sağlamak için Arı Bilgi'yi tercih edin ve eğitimdeki farkı yaşayın. www.aribilgi.com web sitesinden gerekli bilgileri alabilir ve eğitimlere en hızlı şekilde katılım sağlayabilirsiniz. 0216 414 4274 numaralı hattı arayarak da bilgi alabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın