Görüş Bildir
Haberler
Kararsızlar Buraya: Üniversitede Sana En Uygun Fakülteyi Söylüyoruz!

Kararsızlar Buraya: Üniversitede Sana En Uygun Fakülteyi Söylüyoruz!

Üniversite sınavı için çok çalıştın, uykusuz kaldın, belki sosyal hayatını kısıtlayıp kendini sadece derslere verdin. Sınava girdin ve sonuçlar açıklandı, şimdi tercih yapma zamanı! Üniversitede hangi fakültenin sana uygun olduğunu öğrenmek ister misin? Cevabın 'Evet!' ise testimize başlayabiliriz! 📖

1. Hadi başlayalım! Eğer bugünden itibaren herhangi bir yetenekle doğmuş olsaydın, hangisini seçerdin?

2. Hayal gücünü merak ettik! Bir hayal gücü yolculuğuna çıksan, nereye gitmek isterdin ve orada ne yapardın? 🤔

3. Farklı şeyler öğrenmek ve yetiler kazanmak bizi daima heyecanlandırır! 😍 Yeni bir beceri öğrenmek için saatlerce uğraşsan, hangi yeteneği edinmek seni heyecanlandırır?

4. Peki kedini en iyi ifade etmenin yolu nedir: Sanat mı, müzik mi, yazı mı yoksa başka bir şey mi?

5. Bunlardan hangisi dikkatini çekip seni hayallere daldırdı diye sorsak?

6. Devam edelim öyleyse! 🥳 İdeal bir günün nasıl geçer? Neler yaparsın ve kimlerle vakit geçirirsin?

7. Başkalarına bilgi ve becerileri öğretmek seni ne derecede mutlu eder diye sorsak?

8. Son olarak, eğer dünyada herhangi bir kurgusal karakterle dost olabilseydin, kim olurdu ve neden?

Eğitim Fakültesi!

Seçtiğin yanıtlara göre sana uygun fakülte Eğitim Fakültesi! Üniversiteye başlamak için zorlu bir süreçten geçtin; yeri geldi uykusuz kaldın ve hayallerinin peşinden koşmak için bıkmadan ve usanmadan çalıştın. Şimdi emeklerinin karşılığını alma vakti! Sen öğrenmeye, öğretmeye ve yaratıcı şeylerle uğraşmayı çok seviyorsun. Etrafındaki insanlara yeni şeyler öğretmek senin için bir tutku diyebiliriz. Ufku açık biri olduğunu düşünüyoruz ve sana en uygun fakülte bizce eğitim fakültesi!

Uluslarası Final Üniversitesi Eğitim Fakültesi tercih bursları ile Kıbrıs'ta seni bekliyor! Benzer kültürde ama yurt dışında üniversite imkanı, iş garantili programları ve kaliteli akademik kadrosuyla Uluslarası Final Üniversitesi'ni incelemek için hemen tıkla!

Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi!

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda sana en uygun fakülte Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi! Zorlu ve yorucu bir süreç geride kaldı, şimdi emeğinin mükafatını alma zamanı! Yaratıcı bir zekan var, analitik düşünme yeteneklerin ile birçok projede yer alabilir ve bu projeleri başarı ile tamamlayabilirsin. Görsel zekan kendisini buradan bile belli ediyor, bu yüzden mimarlık ve güzel sanatlar fakültesinde kendini daha da geliştirebilirsin.

Uluslarası Final Üniversitesi Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi tercih bursları ile Kıbrıs'ta seni bekliyor! Benzer kültürde ama yurt dışında üniversite imkanı, iş garantili programları ve kaliteli akademik kadrosuyla Uluslarası Final Üniversitesi'ni incelemek için hemen tıkla!

Hukuk Fakültesi!

Sana en uygun fakülte Hukuk Fakültesi! Yıllarca üniversiteye girmeyi bekledin. Hatta resmen gün saydın. Fakat kafanda hangi fakültede okuyacağına dair net bir şey yok. Sen tartışmalara girmeye, başkalarının haklarını korumaya oldukça uygunsun. Doğru olduğunu bildiğin şeylerden taviz vermemek seni doğrudan harekete geçiren yegane şey. İyi bir hukuk fakültesinde kendini çok geliştirebilirsin.

Uluslarası Final Üniversitesi Hukuk Fakültesi tercih bursları ile Kıbrıs'ta seni bekliyor! Benzer kültürde ama yurt dışında üniversite imkanı, iş garantili programları ve kaliteli akademik kadrosuyla Uluslarası Final Üniversitesi'ni incelemek için hemen tıkla!

Mühendislik Fakültesi!

Seçtiğin yanıtlara göre senin için en uygun fakülte Mühendislik Fakültesi! Uzun süren uğraşlar sonucu yolu tamamladın ve tercih dönemine girdin. Analitik zekan ile ön plana çıkan birisin. Projelerde yer almak, fikirlerini ortaya koymak ve girişimci ruhun, senin mühendislik fakültesinde okumanı söylüyor. Bizce bu sese kulak vermelisin ve tercihini mühendislik fakültesinden yana kullanabilirsin!

Uluslarası Final Üniversitesi Hukuk Fakültesi tercih bursları ile Kıbrıs'ta seni bekliyor! Benzer kültürde ama yurt dışında üniversite imkanı, iş garantili programları ve kaliteli akademik kadrosuyla Uluslarası Final Üniversitesi'ni incelemek için hemen tıkla!