Görüş Bildir
Haberler
Karantinada Her Çiftin Yaşadığı 7 Durum

Karantinada Her Çiftin Yaşadığı 7 Durum

Karantinaya nerede girdğin değil, kiminle girdiğin önemli... Al işte pandemi sayesinde gelecek nesillere atasözü türetmiş olduk.

1. Çiftler birbirlerini baştan tanımaya başladılar.

Hani derler ya birini en iyi tatilde tanırsın diye, artık bu geçerliliğini yitirdi. Birini asıl karantinada tanırsın çünkü tüm günün artık onunla geçiyor artık. Onca yıldır sevdiğiniz insanın nasıl biri olduğunu net olarak ancak karantinada anlayabilirsiniz.

2. Hatta göze çarpmayan fiziksel özelliklerini bile yeni yeni keşfettiler.

“Yav senin gözünün rengi ışıkta ne acayip oluyormuş öyle?”

“Senin oranda ben var mıydı?”

3. İstemeden de olsa eski defterler açıldı.

Evde boş boş otururken kafa haliyle çalışmaya başlıyor ve beynimiz hafızadaki olmadık anları ekrana full HD yansıtıyor. Ardından gelsin “Geçen sene 7 Temmuz’da bana şöyle şöyle demiştin”, “Aşkım bunu konuşmuştuk” muhabbetleri.

4. Ayrılma noktasına geldikleri bile oldu...

Günlerce evde olmanın stresi, arkadaşlarla ve yakınlarla görüşememe, pandemi ortamının bünyelerde yarattığı gerilim derken sinirler laçka oldu tabii. Çiftler için bu süreçler ilişkilerinin en büyük sınavı oldu.

5. Ne yazık ki birtakım kilolar alındı…

Bunun sebebi de kötü beslenmek değil, aşırı beslenmek ve az hareket. Canımız sıkıldıkça buzdolabı karşısına gittik, 'aman canımız çeker de o sırada alamayız' diye olmadık abur cuburlar aldık. Ama olsun, halledicez…

6. Birlikte film ve dizi maratonları, hatta olimpiyatları yapıldı.

Yerlisinden yabancısına tüm bölümler beraber silinip süpürüldü, ev içinde ayrı gayrı kalmadı herkes birbirinin dizisini izledi. Arkadaşlardan dizi tavsiyesi istendi ama onlar da çoktan bitirilmişti bile.

7. Birlikten kuvvet doğar denilerek mutfakta harikalar... yaratılmaya çalışıldı diyelim en azından.

Başlarda birbirine yardım eden sevgi pıtırcığı çiftler varken sonlara doğru iyice öğrenci evi arkadaşları gibi oldular, birbirlerine “kanka bugün ne yesek ya” demeye başladılar.

İşte bu anlarda Yayla Yemek Hazır serisi yardıma koştu!

İşte bu anlarda Yayla Yemek Hazır serisi yardıma koştu!

Hem çiftler hem yalnız olanlar yalnızca 2 dakikalarını harcayarak katkısız, koruyucusuz, renklendirici içermeyen ve ev yapımı tadında harika yemekler hazırladılar. Ne yesek sorununu ortadan kaldıran çeşitlerle karantinada damaklarına keyif yaşattılar!