Görüş Bildir
Haberler
Kar En Çok Buralara Yakışıyor! Kışın Tüm Güzelliğini Gözlerinizin Önüne Serecek 13 Destinasyon

Kar En Çok Buralara Yakışıyor! Kışın Tüm Güzelliğini Gözlerinizin Önüne Serecek 13 Destinasyon

Begüm
23.03.2021 - 12:00

Türkiye her mevsim güzel ama kışın bambaşka! ❄️

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yedigöller, Bolu

Her mevsim güzel olan Yedi Göller'i hala keşfetmediyseniz bu kış tam zamanı! İsminden de anlaşılacağı üzere içerisinde 7 göl olan Yedi Göller'de kamp da yapabilirsiniz. Özellikle güvenli ve görsel bir şölen içerisinde kamp yapmak istiyorsanız sizi Bolu'ya alalım!

2. Gölcük, Bolu

Bolu, tam bir kış şehri! Kışı doyasıya yaşamak istiyorsanız direksiyonu Bolu'ya çevirmenin de tam vakti! İçindeki tabiat parkları, gölleri kışın bembeyaza bürünüyor, var mı bundan daha güzeli! Gölcük de Bolu'daki diğer destinasyonlara göre daha bakir ve güzel bir yer olarak karşımıza çıkıyor.

3. Palandöken, Erzurum

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kış turizmi ve kayak deyince aklımıza gelen yerlerden biri olan Palandöken tüm kış beyaza bürünüyor. Hem kayağa hem de kara doyabileceğiniz bir yer desek yeridir!

4. Kapadokya, Nevşehir

Zaten başlı başına romantik ve mistik bir yer olan Kapadokya kışın karların altında ayrı bir güzel oluyor! Nuri Bilge Ceylan'ın Kış Mevsimi filminden aşık olduğumuz Kapadokya'daki mağaralar kışın ayrı bir güzel, ayrı bir sessiz. Biraz kafa dinlemek istiyorsanız listenize Kapadokya'yı eklemeyi unutmayın!

5. Pokut Yaylası, Rize

Yaylalara genellikle ilkbahar ve yaz aylarında gidilse de kışın keyfi başkadır! Hem bulutların üzerinde olup hem de her yerin bembeyaz olduğunu düşünün. İşte peri masalı gibi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çamlıhemşin, Rize

Kaçkar Dağları ile çevrili olan Çamlıhemşin de Rize'deki pek çok yayla gibi size mükemmel bir manzara ve yarım metre boyunda kar keyfi sunmaktadır. Özellikle şehirde yaşayıp pek de kar göremiyorsanız direksiyonu Karadeniz'e çevirip minik kardan adamlar yapabilirsiniz.

7. Ani Harabeleri, Kars

Kasım ayında başlayan kar ile bambaşka bir şehre dönüşen doğunun Paris'i Kars kışın kesinlikle ziyaret etmeniz gereken bir şehir! Donmuş göl üzerinde yürüdükten sonra karla kaplı şehirde turlamanın keyfi bir başka oluyor!

8. Uludağ, Bursa

İçeriğin Devamı Aşağıda

En iyi bilinen kayak merkezlerinden biri olan Uludağ hem konaklama hem de kayak için mükemmel bir yer! Hazır gitmişken güzel bir İskender ve kestane şekeri de yiyebilirsiniz.

9. Kartepe, Bursa

Sadece kayak için değil tamamen karda yürümek, kara bakarak salep içmek için bile gidebileceğiniz bir yer olan Kartepe kışın keşfedilmeyi bekliyor!

10. Sarıkamış, Kars

Tarihte çok büyük bir yere sahip olan Sarıkamış'ın hikayesi her ne kadar üzücü de olsa Türkiye'de bu kadar güzel bir yere sahip olmanın gururu da ayrı! Gerçekten Kars'ın incisi olan Sarıkamış hem kayak pistleri hem de doğası ile mükemmel bir yer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sapanca Gölü, Sakarya

Keyifli bir hafta sonu kaçamağı için listenize Sapanca Gölü'nü ekleyebilirsiniz. Oldukça büyük olan Sapanca gölü sadece yerli turist değil yabancı turistleri de ağırlıyor. Gez gez bitmeyecek bir yer!

12. Ilgaz, Çankırı

Batı Karadeniz'in en yüksek zirvesine sahip olan Ilgaz Dağları ölmeden önce görülmesi gereken yerler arasında! Temiz bir dağ havası almak ve kara doymak istiyorsanız sizi şöyle alalım!

13. Akdağ, Afyonkarahisar

İçeriğin Devamı Aşağıda

Afyonkarahisar'da bulunan Akdağ Milli Parkı doğal güzellikleri ile her mevsim gidilebilecek bir yer ama kar örtüsünün altında bambaşka olduğunu hepimizi kabul ediyoruz!

Tüm bu güzellikler kaybolmasın, gelecek nesillere güvenle aktarılabilsin diye seni de sürdürülebilir yöntemlere sahip çıkmaya, doğamızı, dünyamızı ve ülkemizi korumaya davet ediyoruz.

Tüm bu güzellikler kaybolmasın, gelecek nesillere güvenle aktarılabilsin diye seni de sürdürülebilir yöntemlere sahip çıkmaya, doğamızı, dünyamızı ve ülkemizi korumaya davet ediyoruz.

Ülker olarak, “Önce Ülkem, sonra Ülker” ilkesiyle “Güzel Ülkem Doğa Bize Emanet” diyoruz ve sürdürülebilirlik konusunu önemsiyoruz!

#GüzelÜlkem #DoğaBizeEmanet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
7
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın