Görüş Bildir
Haberler
Kalp Yarası 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Kalp Yarası 23. Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı…

Kalp Yarası 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Kalp Yarası 23. Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı…

ATV’nin sevilen dizilerinden Kalp Yarası, dün akşam yeni bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. Ferit’in hiç beklenmedik davranışı, annesinin hatıralarıyla hüzünlenen Ayşe’yi çok şaşırttı. Kalp Yarası 23. bölüm, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayınlandı. Kalp Yarası sıkı takipçileri, yeni bölüm fragmanını da araştırıyor. Peki, Kalp Yarası 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kalp Yarası son bölüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarında her pazartesi yayınlanan ve başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran gibi isimlerin yer aldığı Kalp Yarası, 23. bölüm ile yine büyük heyecan yaşattı. İşte Kalp Yarası son bölüm tüm yaşananlar ve Kalp Yarası yeni bölüm fragamanı hakkındaki son bilgiler…

Kalp Yarası Son Bölüm Yaşananlar

Kalp Yarası Son Bölüm Yaşananlar

Annesinin hatıralarıyla teselli bulmaya çalışan Ayşe, Ferit'ten hiç beklemediği bir davranışla karşılaşır. Bu sürpriz Ayşe'nin Ferit'e olan duygularını ortaya çıkarırken, Ferit Ayşe'yle birlikte olabilme ihtimalinin güçlendiğini anlar.

Sinan, Ferit ve Azade'nin konakta Adnan'ı yok sayması Adnan'ın ailesine karşı harekete geçmesi için bardağı taşıran son damla olur. Adnan'ın bu hamlesi Yaman'ın elini güçlendirirken kendisini geri dönüşü olmayacak bir yola sokar.

Elif'in bir an önce iyileşmesi için Ayşe'ye yaklaşan Şahin'in karşısına hiç beklemediği bir isim çıkar. Ferit ve Mirza arasında sular bir türlü durulmazken Ayşe aldığı kararı tekrar sorgulamaya başlar.

Kalp Yarası 23. Bölüm Tek Parça Full İzle

Kalp Yarası 24. Bölüm Fragmanı Yayınladı mı?

Kalp Yarası 24. Bölüm Fragmanı Yayınladı mı?

Kalp Yarası’nın sıkı takipçileri, yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Kalp Yarası 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kalp Yarası 24. bölüm fragmanı yayınlandığı zaman haberimizde olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın