Görüş Bildir
Haberler
Kalbinin En İçine Bakıp Nasıl Bir Kadın Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Kalbinin En İçine Bakıp Nasıl Bir Kadın Olduğunu Söylüyoruz!

Aylak Madam
20.06.2017 - 20:56

Kendinle tanışmaya cesaretin var mı?

Cevabın 'Evet' ise testi çöz ve nasıl bir kadın olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak sana bir içecek ikram edelim, ne istersin?

2. Şimdi de hangi burç grubundan olduğunu söyle bize!

3. Peki, hayatının önceliğini söylemeni istesek senden?

4. Basit bir soruyla devam edelim: Kendini sosyal biri olarak tanımlar mısın?

5. Bu kadın karakterlerden hangisini kendine daha yakın hissettiğini söyle şimdi de!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu makyaj ürünlerinden hangisi favorin peki?

7. Biraz da tarzından bahset!

8. Peki, arkadaşların seni nasıl bir insan olarak tanımlar?

9. Son olarak kendini feminist olarak tanımlar mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen romantik bir kadınsın!

Sen en temiz, en güzel duyguların insanısın. Kalbin sevgi, şefkat ve en önemlisi de aşk dolu. Hayatta her şeyi aşkla yapar ve bu duygudan beslenirsin. İnsanların kalplerine dokunmak gibi bir de yeteneğin var. Etkin altına girmemek neredeyse imkansız. İşte tam da bu nedenle, ikili ilişkilerin hep çok sağlam, hep çok gerçek. Şiir gibi kadınsın kısacası! Elbette bunu çekemeyip, seni üzmek isteyener olacak. Ama sen sakın ola kalbindeki aşkı bitirmelerine izin verme!

Sen tutkulu bir kadınsın!

Öncelikle şunu bil: Sen kadın gibi kadınsın! Yürürken salınışından saçlarını savuruşuna kadar her tavrınla adeta bir sanat eserisin. Üstelik ne istediğini de öyle iyi biliyorsun ki. Onu elde etmek de, elbette senin için çocuk oyuncağı. Etrafındaki istisnasız her erkek kolayca senin etki alanına giriyor. Ama sen aşka gönül verenlerdensin. Zor aşık olursun, ama olduğundaysa bütün dünyan o olur. Aşkla tutkunun birleştiği yerdeyse, bütün karaklıklar aydınlık olur!

Sen maceracı bir kadınsın!

Sen hayata bir kez geliyorum diye düşünüp, eğlencenin de maceranın da dibine vuranlardansın. Senin için hayat mutlu ve dolu dolu anlardan ibaret. Bu yüzden hayat kesene ne kadar anı doldurursam o kadar iyi diye düşünüyor; riskler almaktan, eğlenmekten ve maceradan maceraya koşmaktan hiç ama hiç korkmuyorsun. Etrafındakileri etkileme gibi bir derdin de yok. Ama enerjinle, senden etkilenmemek gibi bir durum da yok! Yani öyle bir hayatın var ki, film olsa izlenme rekorları kırar bizden söylemesi!

Sen sanatçı ruhlu bir kadınsın!

Pek çok insan hayatta yaşadığı şeylerden tecrübe alır ancak pek azı bunları sanata çevirebilir. İşte sen bu azınlıktansın! Sadece sana özgü o naif bakışınla, etrafında olan her olayı kalbinin en derininde hissedersin. Çirkin şeylerin ardındaki güzelliği de, güzel şeylerin ardındaki çirkinliği de ancak sen fark edebilirsin. Böylesine yoğun bir duygusal gel-git'lere maruz kalmak zaman zaman seni yorsa da üzülme. Zaten sanatsal yönünü besleyenler de bu duygusal yoğunluklar değil mi? Kendin olmanın ve farklı olmanın tadını çıkar. Unutma: Herkes bakar ama sadece bazıları görebilir!

Sen hırslı bir kadınsın!

Sen  zor durumları, insanları, olayları yönetmeyi seven birisin. Sorumluluk almaktan da asla ama asla çekinmezsin. İstediğini elde etmek için yapmayacağın şey yoktur, işte bu nedenle senin için başarı sadece kaçınılmaz sondur. İnsanlar senin patronvari davranışlarından hoşlanmasalar da, içten içe sana karşı hayranlık duyarlar. Erkeklerin en korktuğu kadın tipisin. Seninle birlikte olabilecek erkek de, tıpkı sen gibi çok güçlü bir karaktere sahip olmalı. İşte o erkeği bulduğundaysa, aşkın dibine vurma zamanı gelmiş demektir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1464
720
279
144
66
50
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arif Aslan

kalbinizin en derinlerine bakmak isteyen anket size ilk soruda icecek ismarlamaz kizlar.

Mira Taş

Sen romantik bir kadınsın!

Hera

Sen maceracı bir kadınsın! O zaman önceden ''maceracı'' sonucu çıkan bir testteki yorumum ile aynı cevabı veriyorum; hayatımda ki en büyük maceram en fazla k... Devamını Gör