Görüş Bildir
Haberler
Kafkas Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alacak! Personel Alım Şartları Neler?

Kafkas Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alacak! Personel Alım Şartları Neler?

Sunay Korkmaz
03.01.2021 - 10:40

Kars Kafkas Üniversitesi Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde çalışmak üzere Geleneksel El Sanatları Programı, Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı ve Spor Yönetimi Programı alanlarında ders verecek personel alımı gerçekleştirecek. Peki, öğretim görevlisi alım şartları nelerdir? Merak edilenler haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre, Kafkas Üniversitesi, Öğretim Görevlisi personel alımı yapacağını açıkladı. Personel alımı, 31.12.2020 tarihli ve 31351 sayılı Resmi Gazete'de bulunan ilana göre duyuruldu.

Öğretim Görevlisi Alım Şartları

Öğretim Görevlisi Alım Şartları

1- Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Geleneksel El Sanatları/Öğretim Görevlisi (Ders Verecek) - 71-70 SÖZ. 

Programı Sanat Tarihi lisans mezunu olup Eskiçağ Tarihinde yüksek lisans yapmış olmak.   

2 - Kağızman Meslek Yüksekokulu/Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı/Öğretim Görevlisi (Ders Verecek) - 71-70 SAY/EA. 

Beslenme ve Diyetetik, Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon veya Hemşirelik lisans mezunu olup, alanlarında tezli yüksek lisans yapmış olmak, belgelendirmek koşuluyla 3 yıl deneyim sahibi olmak.

3- Kağızman Meslek Yüksekokulu/Spor Yönetimi Programı/Öğretim Görevlisi (Ders Verecek) - 71-70 SAY/ SÖZ/ EA.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği lisans mezunu olmak, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak ve belgelendirmek koşuluyla Yükseköğretim Kurumlarında ders verme tecrübesine sahip olmak.

Detaylı İlanı Görmek İçin Tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın