Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Hayatımızın Her Anında Bize İlham Verdiğinin 8 Kanıtı

Kadınların Hayatımızın Her Anında Bize İlham Verdiğinin 8 Kanıtı

DeFacto
06.03.2020 - 15:22

Sandığınızdan daha güçlü, sandığınızdan daha cesur... 💪

1. Siz buzdolabına bakıp, yiyecek hiçbir şey yok diye söylenirsiniz; ama kadınlar hayal güçlerini eldeki malzemelerle birleştirip, onu ziyafete çevirebilirler.

2. Hastalandığınız zaman kendinizi çok çaresiz hissedersiniz; taa ki annenizin en güçlü antibiyotikten daha etkili, tavuk suyu çorbasını içene kadar...

3. Gizli şifrelerin hepsini titizlikle çözebilirler. Mesela kıyafetlerinizin iç etiketlerindeki o küçük resimlerin her birinin ne anlama geldiğini nasıl da biliyorlar, değil mi?

4. Bütün gün iş yerinde yoruldunuz tabii. Eşiniz de yoruldu; ama bakın en sevdiğiniz yemeği yapmış! Hatta öncesinde, sizin üye olup uğramadığınız spor salonuna gitmiş ve market alışverişini bile halletmiş.

5. Bir derdiniz mi var? Sizi kim dinleyecek? Tabii en yakın kız arkadaşınız. En iyi aklı o verir çünkü. 😌

6. Bir yere gidileceği zaman, ne giyeceği konusunda bütün erkekler eşlerinden veya sevgililerinden fikir almazlar mı?

7. Çok yoğunsunuz, anlıyoruz. Kadınlar da yoğun, hem de çoğu zaman sizden daha fazla. Ama bu özel günleri unutmalarına engel olmuyor değil mi?

8. Motivasyona mı ihtiyacınız var? Kadınların kişisel gelişim kitaplarından çok daha başarılı olduklarını herkes bilir.

Kadınlardan çok şey öğrendik. DeFacto olarak, bize ilham veren tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutluyor, 32 ülkede dünya kadınlarını modayla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz!