Görüş Bildir
Haberler
Kadıköy’de Kaçırma Olayına Esnaf Müdahale Etti: Zorla Taksiye Bindirmeye Çalıştı

Kadıköy’de Kaçırma Olayına Esnaf Müdahale Etti: Zorla Taksiye Bindirmeye Çalıştı

Kadıköy’de bir şahıs, eski sevgilisini zorla kaçırmaya çalıştı. Taksi ile gelen şüpheli, genç kadını zorla araca bindirmek istedi. Çevredekilerin müdahalesi sonrasında genç kız kurtulurken, şüpheli M.T. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadıköy’de korkunç olay

Kadıköy’de korkunç olay

Kadıköy'de eski sevgilisinden ayrılan Ç.G. isimli kadın arkadaşı B.B.K. evine taşındı. İddiaya göre, geçen pazartesi günü 22.00 sıralarında eski sevgilisinin kaldığı eve gelen M.T tehdit ve hakaretler savurarak eve zarar verdi.

Bir süre sonra evden ayrılan M.T salı günü sabah saatlerinde tekrar Ç.G.'nin kaldığı eve geldi. Zorla eve giren saldırgan Ç.G.’yi darp ederek dışarı çıkardı.

Esnaf genç kadını kurtardı

Esnaf genç kadını kurtardı

Ç.G.'nin yardım çığlıklarını duyan çevredeki esnaf yardıma koştu. Çevredekiler kadının taksiye bindirilmesine engel olarak polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli M.T.'yi gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede ise şüpheliye ait olduğu öğrenilen bir bıçak ele geçirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
9
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

bu yaşananların hepsi politik. Arkadaşlar bu adamların elinde yüzlerce kadının,çocuğun,hayvanın ve ağacın kanı var. İnançlı bir insan değilim ancak bu yavşak... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bu tabloyu başka ülkede göremezsiniz. Sadece bizim halkımız bu tarz girişimlere müdahale ediyor. Almanya'da yerde baygın yatan adamı bile umursamıyorlar.

Charlie Brown

bizde bazen müdahale eden bedavadan hapis yatıyor.. almanların yaptığı daha mantıklı gibi geliyor..

Okan

hadi diyelim kaçırdı, taksici hooppp hemşerimm napıyorsun demiyecek miydi