Görüş Bildir
Haberler
İsveç'de Hareketli Gün: Havalimanı ve Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği

İsveç'de Hareketli Gün: Havalimanı ve Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği

Södermanland Polisi basın sözcüsü Anette Wilhelmsson, Skavsta Havalimanı’nın bir bagajın patlayıcı ya da yanıcı bir madde sinyali vermesi sonucu boşaltıldığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis açıklamasında, Stockholm’den yola çıkan bomba uzmanlarının Skavsta Havalimanına varmak üzere oldukları belirtildi. Havalimanı yönetiminden yapılan açıklamada da, gidiş salonu ile şüpheli bagajın kordon altına alındığı, havalimanına inişlerin kontrollü bir bölgeye yapıldığı belirtilirken, kalkışlar konusunda bir bilgiye yer verilmedi.

Alışveriş Merkezi ve IKEA da aynı şüpheyle boşaltıldı

Alışveriş Merkezi ve IKEA da aynı şüpheyle boşaltıldı

Västerås kentindeki Erik Lund Alışveriş Merkezi’nde ise bomba olduğu yönünde bir telefon alan polis, çalışanları ve müşterileri tahliye etti.

Konuyla ilgili konuşan Västmanland polis sözcüsü Johanna von Wowern, “Bir ihbar aldık. Güvenlik nedeniyle alışveriş merkezini tahliye ettik. Patlayıcı hakkında henüz bilgimiz yok” dedi.

Alışveriş merkezi bölgesinde bulunan IKEA mağazasının da boşaltıldığı bildirildi. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye aracı ve ambulans sevk edildiği kaydedildi.

DHA & CİHAN

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın