Görüş Bildir
Haberler
'İşte Hayat Budur' Diyeceksiniz: Gerçek Tatilin Tadına Villa Reyonu ile Varacaksınız!

'İşte Hayat Budur' Diyeceksiniz: Gerçek Tatilin Tadına Villa Reyonu ile Varacaksınız!

2022 Tatil Rotaları; Akdeniz ve Ege Sahillerinde Villa Kiralamanın Tadını Çıkarın!

2022 Tatil Rotaları; Akdeniz ve Ege Sahillerinde Villa Kiralamanın Tadını Çıkarın!

Yaz tatilinizi Türkiye'nin eşsiz güzellikteki sahil beldelerinden birinde değerlendirerek yazın keyfini çıkarabilirsiniz. Deniz ya da doğa manzaralı villalarda unutamayacağınız bir tatil yaşarken bir yandan da dalma, yüzme, yürüyüş gibi özel zevklerinize de vakit ayırabilirsiniz. Akdeniz ve Ege sahilleri olağanüstü doğal güzelliklerinin yanında tarihi dokusuyla da geçmişe yolculuk vadeder. Tüm bu güzelliklere konforun da eşlik etmesini isterseniz farklı şehirlerdeki kiralık villa seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Antalya Kiralık Villa Seçenekleri ile Unutulmaz Bir Yaz!

Antalya Kiralık Villa Seçenekleri ile Unutulmaz Bir Yaz!

Antalya, Akdeniz bölgesinin en güzel tatil beldelerinden biridir. Şehrin tarihi ve kültürel dokusu doğal güzellikleriyle birleşir. Mavi bayraklı plajları, koyları ve tesisleri ilginizi çekecektir. Antalya’da yer alan kiralık villalar geniş ve kullanışlı yapısıyla her tip aile yapısına hitap eder. Balayı çiftlerinden geniş ailelere kadar oldukça farklı grupların ihtiyaç ve beklentilerini karşılar. Villalarda yer alan havuz ve teras keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Bunun yanında arta kalan zamanınızı Kaleiçi, Termessos antik kenti, Kesik Minare, Antalya Müzesi gibi tarihi mekanları gezerek geçirebilirsiniz. Ayrıca Düden Şelalesi, Manavgat Şelalesi, Köprülü Kanyon, Altınbeşik Mağarası da ziyaret edebileceğiniz yerler arasındadır. Antalya kiralık villa konusunda zengin alternatifler sunar.

Kaş Kiralık Villalarda Hayalinizdeki Tatil Sizi Bekliyor

Kaş Kiralık Villalarda Hayalinizdeki Tatil Sizi Bekliyor

Kaş bölge olarak Akdeniz ve Ege arasında kalır. Hem Akdeniz hem de Ege bölgesinin kültürel ve doğal güzelliğinden etkilenmiştir. Özellikle sualtı sporlarıyla ilgileniyorsanız keyifli bir tatil deneyimine hazır olun. Kaş kiralık villa konusunda oldukça zengindir. Havuzlu, havuzsuz, bahçeli, denize sıfır gibi farklı villa seçenekleriyle unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz. Sakin ve dilediğiniz gibi bir tatil geçirmek isterseniz villa kiralama oldukça avantajlı bir seçenektir. Ayrıca villaların mimarisi de ilginizi çekecektir. Modern tarzda inşa edilen villalar jakuzi konforu da sunar. Bunun yanında muhteşem doğanın dinginliğinde dinlenme şansı yakalarsınız. Bahçesi, bahçe içindeki ağaçları ve ağaca asılı hamakları şehir hayatının kaosundan uzaklaşmanıza yardımcı olur. Kaş bölgesi villa kiralamak için en uygun bölgelerden biridir.

Kalkan Kiralık Villalar ile Denizin Tadını Çıkarın

Kalkan Kiralık Villalar ile Denizin Tadını Çıkarın

Kalkan Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı en güzel beldelerden biridir. Kalkan kiralık villa konusunda en popüler yerlerdendir. Villa tatili yapmak isteyenlerin %50’ye yakını Kalkan beldesini tercih eder. Belde doğal güzelliklerinin yanında tarihi yapılara da ev sahipliği yapar. Patara, Xanthos, Letoon, Saklıkent, Kaş, Kekova Kalkan’da yer alır. Beyaz boyalı evleriyle Yunan adalarından Santorini adasını anımsatır. Ayrıca caretta carettalara da ev sahipliği yapan kent Fethiye ile Antalya arasında konumlanmıştır. Muhteşem Akdeniz manzarasının eşlik ettiği tarihi ve doğal güzelliklerin tadını çıkarmak isterseniz Kalkan harika bir seçenek olacaktır. Tercihinizi Kalkan'dan yana kullanırsanız muhafazakâr villalar, balayı villaları, denize sıfır villalar ve havuzlu villa seçeneklerinde ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

Eşsiz Bir Tatile Hazır mısınız: Muğla Kiralık Villa

Eşsiz Bir Tatile Hazır mısınız: Muğla Kiralık Villa

Muğla Ege bölgesinde yer alır. İlk akla gelen tatil beldelerinden biridir. Türkiye’nin en uzun sahil şeridine sahip olmasıyla öne çıkar. Bodrum, Marmaris Fethiye, Datça gibi gözde tatil beldelerine ev sahipliği yapar. Muğla kiralık villa seçenekleri ile hem tarih ile hem de harika bir doğa ile buluşma şansı elde etmek mümkündür. Muhteşem denizi ve doğasının yanında Knidos Antik Kenti, Ölüdeniz, İztuzu Plajı, Saklıkent kanyonu, Sedir Adası’nı ziyaret edebilirsiniz. Hemen hemen Muğla’nın her yerinde kiralık villa seçeneği olması istediğiniz villayı bulabilmenizi kolaylaştırır. Muğla'nın gözde noktaları olan Köyceğiz, Fethiye, Bodrum, Dalyan, Ören ve Ortaca'da hayalinizdeki villalarda muhteşem bir tatile adım atabilirsiniz. Havuzlu, bahçeli, dubleks, tripleks villa seçeneklerinin olması seçim yapmanızı kolaylaştırır.

Fethiye Kiralık Villalarda Tarih ve Doğanın Dansına Şahit Olun

Fethiye Kiralık Villalarda Tarih ve Doğanın Dansına Şahit Olun

Muğla’nın en güzel ilçelerinden Fethiye su ve doğa sporları için harika bir coğrafyaya sahiptir. Fethiye’de tatil yapmak isterseniz konaklama için Fethiye kiralık villa seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Böylece ev konforundan daha konforlu bir mekanda tatil yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca Ege denizinin eşsiz derinliklerine dalmanın yanında yamaç paraşütü yaparak da bölgenin olağanüstü doğasını yukarıdan seyretmenin tadına varırsınız. Türkiye’nin en önemli turizm beldelerinden Ölüdeniz Fethiye’de yer alır. Ayrıca Çalış ve İztuzu kumsalı ve Şövalye Adası bölgenin bilinen turizm merkezlerindendir. Telmessos, Letoon, Tlos, Sidyma Fethiye’de yer alan antik kentlerden bazılarıdır. Fethiye’de villa kiralarsanız eşsiz deniz ve kumsalının tadını çıkarırken tarihi güzelliklerin de büyüsüne kapılmanız olasıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ölüdeniz Kiralık Villalarda Harika Zamanların Tanığı Olun

Ölüdeniz Kiralık Villalarda Harika Zamanların Tanığı Olun

Ölüdeniz Fethiye’nin en gözde tatil beldelerinden biridir. Doğa, deniz ve tarihin içinde sakin bir tatil geçirmek isterseniz Ölüdeniz kiralık villa konusunda birçok alternatife sahiptir. Sit alanı ilan edilen Kelebekler Vadisi Ölüdeniz’de bulunur. Ölüdeniz yamaç paraşütü de yapılabilen en güzel yerlerden biridir. Ayrıca dalış sporu yapmayı seviyorsanız Ölüdeniz’in eşsiz denizine dalmanın tadı başkadır. Gemiler adası gibi Bizans döneminden kalma tarihi kalıntılarla geçmişe yolculuk yapabilirsiniz. Ölüdeniz adı gibi her zaman sakinliğiyle bilinir. Ölüdeniz’de villa kiralarsanız villadaki konforun yanında Ölüdeniz’in eşsiz doğasının da tadına çıkarırsınız.

Eşsiz Tarih, Doğayla Buluşuyor: Kayaköy Kiralık Villa Seçenekleri

Eşsiz Tarih, Doğayla Buluşuyor: Kayaköy Kiralık Villa Seçenekleri

Kayaköy Fethiye’nin büyüleyici köylerinden biridir. Kayaköy kiralık villa seçenekleri arasında köyün tarihi dokusuna uyum sağlayan villalar bulunur. Kayaköy engebeli bir alana kurulmuş eski bir Rum köyüdür. Taş evleri, dar sokakları ve kiliseleriyle sizl tarihin içine çeker. Darboğaz ve Soğuksu koyunun yanında Turunç Pınarı koyu ve Akvaryum koyu adeta doğayla bütünleşmiştir. Sadece denizden ulaşılan Deve Plajı’nın suyu temiz ve sıcaktır. Kamp yapmak istersiniz doğanın içinde bir yaşam vadeder. Kayaköy’de kiralık villa kiralarsanız köyün tarihi dokusu ve muhteşem doğası sizi karşılar.

Tatilinizi şehrin keşmekeşinden uzakta geçirmek isterseniz kiralık villa seçeneğini ilk seçeneklerinizin arasına koyabilirsiniz. Doğanın içinde inşa edilmiş farklı özelliklerdeki villalar bulunduğu ortamın doğasına uygun yapısıyla size göz kırpar. Şık dekorasyonu ve görsel estetiğinin yanında havuz, teras, bahçe, jakuzi, klima gibi olanaklara sahip villalar tatilinizi unutulmaz kılar. Kiraladığınız villanın koylara, plajlara ve tarihi mekanlara yakın olması ise ayrıca avantajdır. Villa tatili yapmaya karar verdiyseniz haydi şimdi rota seçmenin tam vakti! Hem villalar hem de villaların bulunduğu bölgeler hakkında daha fazla bilgi almak için villareyonu.com adresine göz atabilir, beğendiğiniz villanın rezervasyonunu hemen yapabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam