Görüş Bildir
Haberler
İsmine ve Doğum Tarihine Göre Senin Auran Hangi Renk?

etiket İsmine ve Doğum Tarihine Göre Senin Auran Hangi Renk?

İsmin ve doğum tarihin senin hakkında çok şey söylüyor... 

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyler misin?

2. Peki isminin kaç heceden oluştuğunu söyler misin?

3. Şimdi de bize isminin ilk harfinin sesli mi yoksa sessiz mi olduğunu söyle bakalım.

4. Peki isminin 2. harfi bu harflerden biri mi?

4. Peki isminin 2. harfi bu harflerden biri mi?

5. Imm… Şimdi de isminin kaç harften oluştuğunu söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki isminin son harfi sesli mi yoksa sessiz mi?

7. Şimdi de bize hangi gün aralığında doğduğunu söyler misin?

8. Pekii hangi ayda doğduğunu da söyler misin?

9. Hadi şimdi de hangi yılda doğduğunu seç.

10. Son olarak, hangi saatte doğduğunu söyle bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kırmızı!

Kırmızı!

Sen inanılmaz enerjik bir yapıya sahipsin. Bu yüzden yeni şeyler keşfetmeyi ve maceradan maceraya atılmayı çok seversin. Kendinle barışık bir insansın ve bu yüzden öz güvenin de yüksektir. Etrafındaki insanları yönlendirmeyi çok seversin. Çünkü içinde inanılmaz bir liderlik ruhu var. Çok çabuk öfkelenen bir insansın. Bir anda patlıyorsun ama hemen geçiyor. Bu yüzden etrafındaki insanları istemeden kırdığın çok oluyor. Tez canlı bir insansın. Yaşamı ve doğayı çok seversin. Tüm bunları keşfetmek sana inanılmaz bir haz veriyor. Sürekli sorgulayan bir insansın. Yeni insanlarla tanışmayı ve sohbet etmeyi çok seversin. Bu pozitif enerjin etrafa hep yayılır. İşte bundan sebeptir ki senin auran kırmızı renktir...

Beyaz!

Beyaz!

Sen inanılmaz iyi ve temiz kalpli bir insansın. Etrafındaki her şeye iyi yanından bakmaya çalışırsın. Eğer ortamda bir negatiflik varsa onu kolayca pozitifliğe çevirirsin. Kimseye kin tutmayan ve güleç bir yapıya sahipsin. 6. hislerin çok kuvvetlidir. Kendi hislerine güvenir ona göre hareket edersin. İnsanlarla olan ilişkin her zaman çok iyidir. Samimi ve doğallığın sayesinde insanları çok kolay etkilersin. İnsanlara her zaman yol gösterirsin. Çünkü senin fikirlerine her zaman değer verirler. İçinde önderlik yapmayı seven bir kişilik var. Ortamın neşesi ve huzurlu hissettiren kişisi sensin. İşte bu yüzden senin auran beyazdır.

Yeşil!

Yeşil!

Sen oldukça yaratıcı fikirler üreten ve yüksek zekaya sahip olan birisin. Her zaman mantıkla hareket etmeyi seversin. Olayların nedenine iner, çözümlemeye çalışırsın. Her şeye olumlu tarafından bakmayı seversin. Seni kötü etkileyen şeylerin peşinden asla gitmezsin. Eğer kafana bir şey koyarsan sonucu ne olursa olsun onu mutlaka yaparsın. Sorumluluk sahibi bir insansın. Yeni yerler, yeni insanlar ve yeni yemekler keşfetmeyi çok seversin. Genellikle her işin altından başarıyla kalkmayı başarırsın. Sabırlı ve sakin bir yapıya sahipsindir. İnsan ilişkilerinde çok girişken olmasan da tanıdığın insanlarla oldukça hoş sohbetlere girersin. İşte bu yüzden senin auran yeşil!

Mavi!

Mavi!

Sen sayısı olan mavi renk aurasına sahip insanlardansın. Genelde hayalperest bir yapıya sahipsindir. Her zaman duygularınla hareket etmeyi tercih edersin. İnanılmaz samimi ve doğal bir yapın vardır. Etrafındaki insanlara yardım edersin ve onları içten sahiplenirsin. 6. hislerin çok güçlüdür ve genelde içindeki ses ne derse onu dinlersin. İletişim konusunda da oldukça iyisin açıkçası. Hayalperestliğin sayesinde çok yaratıcı ve sanatsal işler ortaya çıkarabilirsin. Duygusal bir insan olduğun için de insanları kırmamak için elinden geleni yaparsın. Genelde çok çabuk alınan birisin ama pek de belli etmezsin. İşte tüm bu özelliklerinden dolayı senin auran mavi renk!

Mor!

Mor!

Sen inanılmaz yüksek enerjiye sahip bir insansın. Etrafındaki insanlara sürekli pozitif enerji saçarsın. Aynı zamanda sezgi gücün de çok yüksektir. Bu sayede her şeyi çok çabuk çözümleyebiliyorsun. Karmaşık olayları çözmek senin işindir. Etrafındaki insanlar genelde bir sorun yaşadığında sana danışırlar. Tabii onlara olan sevgin ve bağlılığın da bambaşka. Sevdiğin insanlara fazlasıyla sadık bir insansın. İlişkilerinde genelde hep en değer veren kişi sen olursun. Gerek aşk gerek arkadaşlık gerek aile ilişkilerin çok kuvvetlidir. İşte tüm bu özelliklerinden dolayı senin auran mor renktir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
798
351
95
90
37
33
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tugbaa

Yeşil! Ya bu kadar soru soracağınıza ismimizi yazacağımız ve doğum tarihimizi gün ay yıl biçiminde yazabileceğimiz bölmeler verseydiniz daha mantıklı olurdu.

Berna

Mor