Görüş Bildir
Haberler
İş Yerinizi Sonunda Açtınız, Sıra Avantajlı Bir Sanal Pos Seçmekte: İşte En İyi 7 Sanal Pos Şirketi!

İş Yerinizi Sonunda Açtınız, Sıra Avantajlı Bir Sanal Pos Seçmekte: İşte En İyi 7 Sanal Pos Şirketi!

Onedio Content
24.06.2022 - 16:13 Son Güncelleme: 09.09.2022 - 13:23

İşletmenizi binbir emekle sonunda açtınız! İş planınız ve potansiyel müşterileriniz de hazır. Bir tek online ödemelerinizi yönetebileceğiniz pos şirketi seçmek kaldı. Birlikte çalışabileceğiniz en iyi sanal pos şirketlerini tüm avantajlarıyla sizlerle buluşturuyoruz şimdi!

1. Param

1. Param

ParamPOS ile dünyanın her yerinden ödeme alabilirsiniz. Ödeme işlemi, milisaniyeler içerisinde Param sistemi tarafından incelenerek onaylanır ve alışveriş süreci tamamlanır. %0,99’dan başlayan avantajlı komisyon oranı ile tahsilatların ertesi gün hesabında. Avantajlı oran Param Business Kart üyelerine özeldir.

2. Sipay

2. Sipay

Sipay ile yapay zeka teknolojisi ve özel filtre yazılımı ile ödemenin her bir adımında güvenli ve hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Sipay Sanal POS ile herhangi bir aidat ödemezsiniz ve 60 dakikada kurulumunuzu gerçekleştirirsiniz. 18 aya varan taksit imkanları, bütün bankalarla anlaşma ve ertesi gün ödeme alma imkanı ile piyasanın en uygun komisyon oranı olarak öne çıkıyor. Üstelik vergi levhası olmayanlar da link ile ödemelerini alabiliyor.

3. İyzico

3. İyzico

Banka kartı olmaksızın kolay alışveriş yapabilen ve saklı kart ile tek tıkla ödeme imkanı sunan iyzico, web siteniz üzerinden sanal pos ile ödeme alabileceğiniz sistemler de sunuyor. Özellikle e-ticaret yapanlar için birçok kolaylık sağlayan iyzico, 7/24 korumalı alışveriş desteği sunuyor. Özellikle e-ticaret yapanlar için birçok kolaylık sağlayan iyzico, 7/24 korumalı alışveriş desteği sunuyor.

4. Paytr

4. Paytr

Aidat ve gizli ücret olmaksızın anında başvurabileceğiniz Paytr, sanal pos başvurunuzdan sonra iki saat içinde hazır hale geliyor. Ayrıca ertesi gün ödeme seçeneğiyle para akışında avantaj sağlıyor. Paytr sanal pos işlemlerinde güvenlik konusuyla öne çıkıyor ve siz işinize odaklanırken sahteciliğe karşı sizi güvende tutuyor.

5. Paybull

5. Paybull

Paybull sanal POS, hem en uygun komisyon oranı hem de kişiye özel hizmet sunan bir firma. 12 aya varan taksit imkanıyla öne çıkıyor. PayBull işletmenizin 24 saat içinde sanal postan ödeme almaya başlamasını sağlıyor. Ayrıca pazarlama konusunda da özel e-ticaret danışmanlığı da mevcut bu şekilde satışlarınızı daha da artırabilirsiniz.

6. iPara

6. iPara

İpara, online pos hizmetinin yanında firma giderlerini düşürecek çözümler de üretiyor. Ayrıca giderlerinizi tek bir yerden yönetecek sistemler kuruyor. Özellikle hazır e-ticaret altyapısı kullananlar için birçok avantaj sunuyor.

7. Moka

7. Moka

Moka pos ile ödemeleri peşin ve taksitli ödeme alma imkanıyla kolaylaştırıyor. Ayrıca 3D güvenlikli ödeme imkanlarıyla rahat bir kullanım vaadediyor. Pazar yeri entegrasyonlarından finansal raporlamaya kadar birçok özelliği barındırıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın