Görüş Bildir
Haberler
iPhone 7 Kasası Sızdı

iPhone 7 Kasası Sızdı

iPhone 7'ye ait olduğu söylenen kasa çizimleri sızdı. iPhone 7 kasa çizimleri telefonun tasarımına yönelik ipuçlarını beraberinde getiriyor.

Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 7 için bu zamana kadar pek çok şey yazılıp çizildi. iPhone 7 sızıntıların ardı arkası kesilmezken bir sızıntı da Catcher Technology'den geldi. Kasa çizimleri ile karşımıza çıkan iPhone 7, tasarımın nasıl olacağına dair ipuçlarını beraberinde getiriyor. iPhone 7 kasa çizimlerinde tasarımıniPhone 6s'in rötuşlanmış hali olduğu görünüyor. Ayrıca Apple'ın 3.5mmkulaklık girişini kaldıracağı söylentileri bu sızıntı ile bir kez daha gündeme geliyor.

Kaynak: http://shiftdelete.net/iphone-7-kasas...
İçeriğin Devamı Aşağıda

3.5mm girişi yapısı itibari ile telefonun kalın olmasında en büyük rol sahibi oynayan etkenlerden biri. Apple bu 3.5mm çıkışını, hacim olarak daha az yer kaplayan Lightning ile birleştirmeyi ve bu sayede iPhone 7'yi çok ince bir yapıda sunmayı hedefliyor.

Sızıntı sonra @stagueve isimli tasarımcı iPhone 7'nin render görüntülerini yayınlayarak tasarım hakkında daha fazla bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

Son gelen sızıntıları göz önünde bulundurursak, iPhone 7'nin söylendiği gibi çift kamera ile gelmeyeceğini ve 3.5mm ses çıkışının kaldırılacağınısöyleyebiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın