Görüş Bildir
Haberler
iPad 4 ya da iPhone 5 alırken nasıl %89 kar edersiniz?

iPad 4 ya da iPhone 5 alırken nasıl %89 kar edersiniz?

Mertcan Güleryüz
04.04.2015 - 18:36 Son Güncelleme: 05.04.2015 - 21:58

Siz de Avrupa ve Kuzey Amerika genelinde mağazaların stok fazlası ve bitirme indirimlerinin açık artırma sitelerindeki satış fenomeninin bir orman yangını gibi yayıldığını farketmişsinizdir. Bloglarda ya da internet genelinde, ederinin çok altında lüks ürünleri satın alabilen mutlu insanlarin hikayelerine rastlayabilirsiniz. Bunun %100 doğru olduğundan emin olmak için biz de kendi kendimize denemek ve çok beğendigimiz bir ürünü satın almak istedik.

Yeni bir Apple iPad4 almak istiyordum ve dolayisiyla bu testten ben sorumluydum.

Test yapabileceğim en güvenilir siteyi belirlemek için oldukça fazla araştırma yapmam gerekti ve sonunda büyük ürün yelpazesi ve mükemmel ünü ile MadBidsitesine karar verdim.

MadBid yeni müşterilerine sınırlı bir süre için yapmış olduğu promosyonların işe yaradığını kanıtlamak konusunda kendisinden emin.

MadBid’i kullanmak için  yapmanız  gereken diğer online kullanıcılara karşı kullanmak üzere kontör satın almak. İlk kontör paketinizi satın alırken,  promosyon kodunu girerseniz satın aldığınız kadar kontör hesabınıza yükleniyor. Bu durum benim gibi yeni müşteriler için ideal. Şu anda siteyi detaylarıyla inceleyip deneyecek kadar kontörüm var.

Sonrasında, sitede ilginizi çeken açık artırmalara katılmaya başlayabilirsiniz Siz teklif verdikçe, açık artırma için önceden belirlenen kontör adedine göre hesabınızdaki kontörlerden azalıyor. Eğer açık artırmayı kazanırsanız oldukça büyük bir indirimle aldığınız ürünün ödemesini yapar, kısa sürede adresinize ulaştıktan sonra da ürünün dilediğinizce keyfini çıkarabilirsiniz.

MadBid’in diğer açık artırma sitelerine göre en büyük avantajı, açık artırma kazanamasanız bile, harcadığınız kontörleri indirime dönüştürür, böylece açık artırmadaki ürünü ya da sitede yer alan dilediğiniz başka bir ürünü indirimlerinizi kullanarak “Hemen Al” fiyatı üzerinden satın alabilirsiniz.

Açık artırmada ne tür ürünler satın alabilirsiniz?

Ben akıllı telefonlardan, diz üstü bilgisayarlara, tablet bilgisayarlardan Play Station’lara, fotoğraf makinelerine ve müzik ekipmanlarına kadar hemen hemen aradığım her ürünü gördüm.

MadBid testi geçti!

Oldukça kolay gerçekleşen üyelik kaydımdan sonra, 5 çeşit kontör paketinden kendime uygun olanı seçtim ve satın aldım. MadBid satın aldığım kontör kadar bedava kontörü de hesabıma ekledi. Siteye üye olmadan önce nasıl kullanacağımdan pek emin değildim ama hesabımı oluşturduktan sonra her adımın kolaylıkla gerçeklestiğini gördüm. Sitede yer alan tanıtıcı videoyu ve MadBid nasıl çalışır? sayfalarını inceledim.

iPad'in yeni çıkarmış oldugu ürünlerden birini almak istiyordum ve kısa süren bir açık artırmanın sonucunda sürpriz bir biçimde ben kazandım.

449 TL değerindeki iPad'e yalnızca 28.22 TL'ye sahip olmuştum.

Bunun yalnızca şans eseri olmadığından emin olabilmek için yeniden bir ürün almayı denedim. Şaşkınlığım daha da artmıştı çünkü yine ben kazanmıştım.

Sonuç olarak, piyasa değeri 2000 TL olan bir MacBook Pro için yalnızca 79.22 TL ödedim. Etkileyici değil mi! Bu kadar kar edebileceğiniz başka hiç bir yer yoktur.

Kazandığım ürünleri sonraki bir hafta içerisinde teslim aldım. Başından sonuna dek harika bir açık artırma ve alışveriş deneyimiydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0