Görüş Bildir
Haberler
Influencer Marketing Dünyasının En İyileri 21 Aralık’ta Ödüllerine Kavuşuyor: INFLOW Awards’20

Influencer Marketing Dünyasının En İyileri 21 Aralık’ta Ödüllerine Kavuşuyor: INFLOW Awards’20

INFLOW
27.11.2020 - 16:12

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ve Influencer pazarlama etkinliklerinin sürdürülebilir büyümesine  yön vermeyi hedefleyen INFLOW Awards, her yıl olduğu gibi bu yıl da Influencer dünyasının en  iyilerini ödüllendiriyor. Gelin detaylara daha yakından bakalım!

21 Aralık tarihinde Eser Yenenler’in sunumuyla Onedio ve INFLOW Network ortak YouTube yayınıyla gerçekleştirilecek INFLOW Awards; toplam 28 kategoride vereceği ödüller, özel INFLOW jürisi ve eğlenceli içeriğiyle yine sektördeki lider konumunu koruyarak sektördeki paydaşların sürdürülebilir bir şekilde üst standartta içerik üretmesi için gerekli ve yenilikçi motivasyonu sağlıyor.

21 Aralık tarihinde Eser Yenenler’in sunumuyla Onedio ve INFLOW Network ortak YouTube  yayınıyla gerçekleştirilecek INFLOW Awards; toplam 28 kategoride vereceği ödüller, özel INFLOW  jürisi ve eğlenceli içeriğiyle yine sektördeki lider konumunu koruyarak sektördeki paydaşların  sürdürülebilir bir şekilde üst standartta içerik üretmesi için gerekli ve yenilikçi motivasyonu sağlıyor.

Bu yıl etkinlik kapsamında sahiplenilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında ise Türkiye’nin genç, dinamik ve yenilikçi bankası Odeabank, yakında lansmanını gerçekleştireceği kadın-erkek eşitliği alanındaki kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile INFLOW Awards’un partnerleri arasında yer alıyor.

Bu yıl etkinlik kapsamında sahiplenilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında ise Türkiye’nin  genç, dinamik ve yenilikçi bankası Odeabank, yakında lansmanını gerçekleştireceği kadın-erkek eşitliği alanındaki kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile INFLOW Awards’un partnerleri arasında yer alıyor.

Aynı akşam yayın akışıyla birlikte İstanbul’un farklı noktalarında yer alan Panoffect ekranlarında da  kazanan belirli kategorilerin eş zamanlı olarak anons edileceği törenin başvuruları 27 Kasım’a; En İyi Instagram Influencer’ı, En İyi YouTube Influencer’ı, En iyi Twitch Influencer’ı ve En İyi TikTok  Influencer’ının belirleneceği halk oylaması ise 30 Kasım’a kadar devam ediyor.

Marka ve ajanslar INFLOW Awards’a 1 Eylül 2019 - 27 Kasım 2020 tarihleri arasında Türkiye’de gerçekleştirilen Influencer Pazarlama Kampanyaları ile başvurulabiliyor. İşte başvuru yapılan kategoriler:

Marka ve ajanslar INFLOW Awards’a 1 Eylül 2019 - 27 Kasım 2020 tarihleri arasında Türkiye’de  gerçekleştirilen Influencer Pazarlama Kampanyaları ile başvurulabiliyor. İşte başvuru yapılan kategoriler:

• En İyi Sosyal Sorumluluk Influencer Kampanyası 

• En İyi Moda Influencer Kampanyası 

• En İyi Sağlıklı Yaşam Influencer Kampanyası 

• En İyi Gastronomi Influencer Kampanyası  

• En İyi Oyun Influencer Kampanyası 

• En İyi Seyahat Influencer Kampanyası 

• En İyi Teknoloji Influencer Kampanyası 

• En İyi Telekomünikasyon Influencer Kampanyası 

• En İyi Fitness & Spor Influencer Kampanyası 

• En İyi Kriz Yönetimi Influencer Kampanyası 

• En İyi Ulaşım Araçları Influencer Kampanyası 

• En İyi Ebeveyn & Çocuk Influencer Kampanyası 

• En İyi Finans Influencer Kampanyası 

• En İyi Güzellik & Bakım Influencer Kampanyası 

• En İyi FMCG Influencer Kampanyası

Yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık’ta yayınlanacak INFLOW Awards’20, katılımcılara ve izleyicilere etkileyici bir dijital ödül töreni deneyimi yaşatmaya şimdiden hazır.

Yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık’ta yayınlanacak INFLOW Awards’20, katılımcılara ve izleyicilere  etkileyici bir dijital ödül töreni deneyimi yaşatmaya şimdiden hazır.

Sen de bu benzersiz gecede yer almak ve Influencer kampanyanı taçlandırmak istiyorsan bu adresten başvuru koşullarını inceleyebilir ve başvurusunu gerçekleştirebilirsin.  

Son Başvuru: 27 Kasım 

Son Oylama: 30 Kasım 

Şimdi Başvur ve Oyla!