Görüş Bildir
Haberler
İnce Saçlılar Buraya! Saçlarınızı Olduğundan Çok Daha Hacimli Gösterecek 10 Şey

etiket İnce Saçlılar Buraya! Saçlarınızı Olduğundan Çok Daha Hacimli Gösterecek 10 Şey

Begüm
14.06.2024 - 18:01

İnce telli veya cansız saçlara sahipseniz, onları daha dolgun ve hacimli göstermek için yapabileceğiniz birçok şey var. Gelin neler yapabileceğinizi birlikte keşfedelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Saçınıza hacim veren ürünler kullanın.

Saç tipinize uygun, hacim veren formüllere sahip ürünler seçin. Bu ürünler, saç tellerini kalınlaştırarak daha dolgun görünmesini sağlar.

2. Kuru şampuan kullanın.

Yağlı saçları tazelemek ve hacimlendirmek için kuru şampuan kullanabilirsiniz. Kuru şampuanı kullandığınızda saçlarınızın daha hacimli durduğunu fark edeceksiniz zaten.

3. Saçınızı öne eğerek kurutun.

Bu yöntem, saç diplerinizin havalanmasına ve hacim kazanmasına yardımcı olacağı için saçınızı daha hacimli gösterir. Eğer düz şekilde kurutursanız saçınız daha sönük kalacaktır.

4. Saçınızı kurutmayı soğuk hava ile bitirin.

Saçlarınızı kuruttuktan sonra soğuk hava ile fönlemek, hacmin korunmasına yardımcı olur. Aynı zamanda çok yüksek ısıda saçınızı kurutmak da saçınızı bastırır ve zarar görmesine sebep olur.

5. Doğru saç kesimi yaptırın.

Katmanlı kesimler saçınızı doğal halinde de daha hacimli göstermenize yardımcı olur. Aynı zamanda kısa saçlar da uzun saçlara göre daha hacimli görünür. Bu yüzden saç tipinize uygun bir saç kesimi yaptırmalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Saçlarınızı ıslakken taramayın.

Islak saçlar daha kırılgan olduğundan kopmaya ve yıpranmaya daha yatkındır bu yüzden saçınızı ıslakken taramayın. Saçlarınızı taramak için geniş dişli bir tarak kullanın ve nazikçe tarayın.

7. Doğal yağlar kullanın.

Hindistan cevizi yağı veya badem yağı gibi doğal yağları saç diplerinize masaj yaparak uygulayın. Bu yağlar, saç köklerini besler ve güçlendirir, hacim kazanmasına yardımcı olur.

8. Saçlarınızı güneşten koruyun.

Güneş ışınları, saçların kurumasına ve yıpranmasına neden olur. Dışarı çıkarken şapka veya güneş kremi içeren saç ürünleri kullanabilirsiniz. Aynı zamanda yazın güneş için saçlarınızı koruyacak sprey ve ürünler tercih edebilirsiniz.

9. Saç kökleriniz için sprey kullanın.

Saçlarınız için kök kaldırıcı spreyler kullanabilirsiniz. Islak saçınıza köklerinize masaj yaparak uygulayın. Bu sprey, saç diplerini havaya kaldırarak hacim kazandırır.

10. Deniz tuzu içeren ürünler kullanın.

İçerisinde deniz tuzu bulunan spreyleri tercih edebilirsiniz. Deniz tuzu saçınızı beslerken daha hacimli görünmesini sağlar. Bu yüzden saç bakım rutininize deniz tuzunu da ekleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın