Görüş Bildir
Haberler
İmkansızı İmkanlı Hale Getiriyoruz: Kışı Hastalıksız Geçirmenin 8 Yolu

İmkansızı İmkanlı Hale Getiriyoruz: Kışı Hastalıksız Geçirmenin 8 Yolu

Eğer siz de kışı bol bol hasta olarak geçirenlerdenseniz sizi bundan kurtarabilecek birkaç önerimiz var! Maddeleri uygula, bu kışı en sağlıklı şekilde geçir. 😷

1. Her şeyden önce bakterilerin yayılmaması için elleri sık sık yıkamak şart!

Ellerini yıkarken antibakteriyel sıvı sabunları kullanabilirsiniz. Bu tür sabunlar bakterileri %99,9 oranında yok ederek sizi hasta etmelerini önler.

2. Gece kuşlarını biraz üzecek bir maddeye geçelim... Gece uykusu da önemli!

Eğer ki geceleri yeterli uyku almazsanız bağışıklık sisteminiz bundan kötü etkilenir. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için yeterli uyku aldığınızdan emin olun.

3. Dengeli beslenmek de uyku ve hijyene dikkat etmek kadar büyük role sahip!

Mevsim sebze ve meyvelerini yiyemenin yanı sıra aynı zamanda protein ve lif açısından zengin bir yeme düzeni oluşturmak çok iyi olur. Böylece vücudunuzun ihtiyacı olan besin maddelerini almış olursunuz.

4. Kalabalık ortamlarda veya gerektiğinde maske takmayı da ihmal etmemenizi öneririz!

Hastane, toplu taşıma araçları veya kendinizi olası virüslere karşı korumak istediğinizde maske takmak kadar pratik bir çözüm yok. %99'a kadar koruma sağlayan bir maske için “meltblown koruması” olan maskeleri tercih edebilirsiniz.

5. Bu kadar korunuyorken ellerinizi yüzünüze sürmemeniz de lazım!

Alışkanlık yüzünden devamlı ellerimizi yüzümüze götürebiliyoruz. Ama bunu yaptığımızda her yere dokunduğumuz için ellerimizde biriken mikroplar vücudumuza giriyor.

6. Bunları yaparken boş durmayıp egzersiz yapmak da işinize yarar!

Düzenli egzersiz yapmak bağışıklık sistemini güçlendirir, vücudu hastalıklara karşı daha dirençli hale getirir.

7. Sıkı giyinmenin etkisini de küçümsememek şart...

Soğuk havalarda ince kıyafetler giymek pek de mantıklı bir fikir değil. Başınızı, ellerinizi sıcak tutacak giysiler giymeniz sizi hastalıklardan da korur.

8. Temizleme mendilini çantanızdan da eksik etmeyin!

Çantanız ne boyutta olursa olsun yanınızda temizleme mendili taşıyabilirsiniz. Bu mendillerle bankamatik, asansör, kapı kolu veya otobüs direklerini silebilirsiniz. Şimdi mikroplar sizden korksun!

Evony ile bu kış hasta olmak yok!

Evony ile bu kış hasta olmak yok!

Pandemi döneminde maskeleriyle bizi koruyan Evony, bu kış da bizi bakterilerden koruyarak hastalıkları önlemeye yardımcı oluyor. Hem sevdiklerini hem de kendini hastalıklardan korumak için maske, antibakteriyel sıvı sabun ve hijyenik temizlik mendilini kullanabilirsiniz. Evony ile hijyen senin elinde!😉

*Test edilen bakteriler üzerinde. Biyositleri güvenli kullanınız. Kullanmadan önce her zaman ürün etiketini ve kullanım talimatlarını okuyunuz.