Görüş Bildir
Haberler
İlgi Alanlarına Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

İlgi Alanlarına Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Vodafone
08.11.2019 - 00:04

İlgi alanların aslında seni çok iyi anlatıyor. Peki sen nasıl bir insansın? 

Öğrenmek için haydi teste...

1. Öncelikle söyle bakalım: Gezmeyi, seyahat etmeyi seven bir insan mısın?

2. Peki bir haftalığına yurt dışında bir şehre gidecek olsan bu hangisi olurdu?

3. Evde kendin mi yemek yapıyorsun, yoksa dışarıdan mı söylüyorsun genelde?

4. Senin damak zevkine en çok hitap eden mutfağı öğrenelim mi?

5. O zaman bir de sana şunu soralım: Sen bir alışveriş meraklısı mısın?

6. Peki hangisini daha çok tercih ediyorsun? Online alışveriş mi yoksa mağazadan alışveriş mi?

7. Modayı takip eden bir insan mısındır diye sorsak?

8. Arkadaşlarınla hangisini yapmak seni daha çok eğlendiriyor diye sorsak?

9. Son olarak, düzenli olarak spor yapıyor musun?

Sen Maceracısın!

Sen Maceracısın!

Senin canın uzakları çekiyor hep. Dört duvar arasına sıkışmak hiç senlik bir şey değil. Gözün, kalbin, aklın hep uzaklarda. Çünkü sen aslında yolda olmayı, yaşamı hissetmeyi seviyorsun. Marketplace yaşamı hissetmen ve maceraya atılman için seni bekliyor. Atlasglobal, Yemeksepeti, Trendyol ve Colin's indirimleri ve fırsatları Vodafone Yanımda uygulamasında Marketplace içinde seni bekliyor. Tüm avantajları incelemek için tıkla!

Sen Sosyal Bir Kelebeksin!

Sen Sosyal Bir Kelebeksin!

Ortamlara rahat adapte olabilen, sıcakkanlı ve samimi bir insansın. Sosyalleşebileceğin her ortamda güneş gibi parlıyorsun. Hayattan keyif alan rengarenk bir kişiliğe sahipsin. Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası yaşamı hissetmen ve maceraya atılman için seni bekliyor. Atlasglobal, Yemeksepeti, Trendyol, Colin's ve sevdiğin daha birçok markadan sana özel indirimler Vodafone Yanımda uygulamasında Fırsatlar Dünyası içinde seni bekliyor. Tüm avantajları incelemek için tıkla!

Sen Keyifçisin!

Sen Keyifçisin!

Hiçbir şey senin keyfini kaçıramaz. Rahatına düşkün ve hayattan aldığı lezzete önem veren bir insansın. O an canın ne istiyorsa onu yapıyorsun. Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası yaşamı hissetmen ve maceraya atılman için seni bekliyor. Atlasglobal, Yemeksepeti, Trendyol, Colin's ve sevdiğin daha birçok markadan sana özel indirimler Vodafone Yanımda uygulamasında Fırsatlar Dünyası içinde seni bekliyor. Tüm avantajları incelemek için tıkla!

Sen Özgün ve Farklısın!

Sen Özgün ve Farklısın!

Kendine özgü bir tarzın ve duruşun var. Düşüncelerinle, konuşma şeklinle hatta kıyafetlerinle bile ne kadar özgün olduğunu gösteriyorsun. Dışarıdan bakan bir insan senin farklı bir tarzının olduğunu hemen anlıyor. Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası yaşamı hissetmen ve maceraya atılman için seni bekliyor. Atlasglobal, Yemeksepeti, Trendyol, Colin's ve sevdiğin daha birçok markadan sana özel indirimler Vodafone Yanımda uygulamasında Fırsatlar Dünyası içinde seni bekliyor. Tüm avantajları incelemek için tıkla!

Size Özel Fırsatlar Vodafone Yanımda'da!

Size Özel Fırsatlar Vodafone Yanımda'da!

Detaylar için tıklayınız.