Görüş Bildir
Haberler
İkinci El Telefon Alırken Başınıza Gelebilecek 11 Trajikomik Durum

İkinci El Telefon Alırken Başınıza Gelebilecek 11 Trajikomik Durum

EasyCep
26.11.2018 - 17:14

İkinci el telefon alırken başımıza istenmeyen birçok şey gelebilir. Aldığımız telefon patatesten hallice performans sergileyebilir, hatta çekim yapacak kamera megapiksele geçiş bile yapmamış olabilir. İşte ikinci el telefon alım satımında karşılaşabileceğiniz problemler! Eğer aşağıdakilerden biri başınıza geldiyse üzülmeyin, bir tebessüm yeter... 😁

1. Pasaport kayıtlı olarak sunulan birçok telefonun 2 ay sonra kaydı düşebilir, siz de aldığınız telefonla sadece müzik dinleyebilirsiniz.

Ya da çekiç yardımı ile tüm sinirinizi aldığınız telefondan çıkarabilirsiniz, müzik ruhun gıdası ise telefon parçalamak acı çeken ruhun ilacıdır! 😔

2. Aldığınız telefonun görsellerle hiçbir alakası olmayabilir, hatta hatasız çiziksiz diye satılan telefon meydan muharebesinden yeni çıkmış gibi savaş yaraları ile dolu olabilir.

Aldığınız telefonun lokasyonu en son Normandiya'da aktif olarak gözüküyor, bi' kontrol mü ettirseniz efendim? 😄

3. Dışarıdan bakıldığında mükemmel olan her şey şarjın bir saate gelmeden bitmesiyle hüsrana dönüşebilir, ikinci el telefonların bataryası aslında olmayabilir!

Portatif priz ile tüm sorunlarınızı çözebilirsiniz, fakat siz siz olun ikinci el telefonunuzu garanti veren bir yerden satın alın.

4. “Garantili abi, sıkıntı olursa biz buradayız…” denilerek satın aldığınız telefon ikinci gün bozulabilir, telefoncu da "Kullanıcı hatası abi" diyerek size garantili bir kazık atabilir.

'Kullanıcı hatası mı dediniz? Pardon ama benim dede tarafı samuray tamam mı?'

5. İnternetten beğenerek aldığınız telefonun kargosunu açtıktan sonra, aslında görmediğiniz bir telefon olduğunu fark edebilir, yaşadığınız şok ile halisünasyon bile görebilirsiniz!

I see dead cell phones! 😱

6. Blind buy yapıp harika bir telefona kavuştuğunuzu sanarken, acı gerçekle yüzleşip iade işlemleri için bir ömür tüketebilirsiniz.

'Çok az kaldı... Bir adım daha atarsam iadeyi gerçekleştireceğim...'

7. Alacağınız telefon hakkında sorduğunuz soruları geçiştiren, hatta işi uzatırsanız sizi azarlayacak duruma gelen satıcılarla karşılaşabilirsiniz.

Ne dedin sen? 😯

8. Aldığınız telefonun hafızasında abuk subuk şeyler çıkabilir, hatta telefon çalıntı bile olabilir.

Bu durum hem sizin için hem de ilişkiniz için sıkıntı yaratabilir... Değil mi? 😁

9. Parçaları değiştirilmiş, patatesten hallice bir telefon ile karşılaşabilirsiniz. Sorunun ne olduğunu bulana kadar hayatı sorgular, neden ben diye düşünebilirsiniz.

Bu durumda itiraz edebilirsiniz, hatta iade... Bile edebilirsiniz diye duyduk fakat gerçekleştireni göremedik. Bu yüzden en makul çözüm telefonu hedef tahtası olarak kullanmak olacaktır.

10. Nostaljiyi yaşamak, eski zamanın sağlam telefonlarını tekrar cebe atmak isteyebilirsiniz, ama gelen eski telefonlar bile sahte olabilir!

Neden.... Neden bunun da sahtesi var! 😱

11. Oyun oynamak için aldığınız telefon 5 saniyede mikro dalga fırın gibi 200 derece'ye ulaşabilir.

Oynadığınız oyun telefonu masanın üzerinde çevirmekten öteye geçmeyebilir.

Easycep.com ile telefon alım satımında hiç mi hiç sıkıntı çekmeyin!

Easycep.com ile telefon alım satımında hiç mi hiç sıkıntı çekmeyin!

Bir yıl Easycep garantisi ile istediğiniz telefona aklınızda soru işareti kalmadan ulaşın.