Görüş Bildir
Haberler
Hızlı ve Detaylı Ev Temizliğinde Kullandığımız Son Dönem Teknolojilerinin Faydaları

etiket Hızlı ve Detaylı Ev Temizliğinde Kullandığımız Son Dönem Teknolojilerinin Faydaları

Busena
21.09.2021 - 11:11

Temizlik iyidir hoştur da herkesin sevmediği mutlaka 1 ev işi vardır… O ev işi yap yap bitmez… 

Yapmaktan hoşlanmadığınız ev işleri için teknolojiden faydalanmanızı öneririz. 

Böylece sevmediğiniz işleri dakikalar içinde bitirebilirsiniz. 

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kablolara dolanmadan tüm evi istediğimiz kadar iyi şekilde temizleyebilmek!

Önceden kablolu süpürgeler emiş güçleri yüzünden tercih edilirdi.. Böylece köşelerdeki tozları da temizleyebilirdik. Şarjlı süpürgelerse kısa sürede güç kaybediyor, köşelerdeki tozları maalesef görmüyordu. Ama artık İyi çekim gücüne sahip kablosuz süpürgeler var! 

Örneğin Philips SpeedPro Max 360 derece çekim gücüyle her geçişte tozları topluyor. 65 dakika kesintisiz performansla evinizi dip köşe hızlıca süpürebilirsiniz.

Ayrıca el süpürgesi olarakta kullanabilirsiniz!

Ütüler, ütüler, dağ gibi ütüler!

Ütüler, ütüler, dağ gibi ütüler!

Ütü yapmak hobisi olan fobisi olan herkes için toplu önerimiz! 

Her kumaş türü için farklı buhar ve ısı ayarı yapmak inanılmaz sıkıcı… Zaten sevmediğimiz iş iyice yüke dönüşmesin diye son teknoloji bazı ütüler yapay zekası ile geçtiği kumaş türünü taban kamerasıyla algılayarak doğru ısı ve buhar ayarını otomatik ayarlayabiliyor.

Philips PerfectCare 9000 de ilk yapay zekaya sahip ütü.

Kızartma süresi bile kısaldı.

Kızartma yaparken en çok zorlandığımız nokta yiyecekleri parça parça koyup kızartmak ve saatlerce kızgın yağın başında yiyecekler ile birlikte pişmektir. Philips Airfryer’ın ön ayarlı programları sayesinde kızartmalar kendi kendilerine hazır olurken siz de salatayı hazırlayabilirsiniz.

Kocaman ütü masalarını kullanmaya gerek kalmadı!

Ha bir yığın ütüyle cebelleşmişiz ha 2-3 parça giysi için ütü masası açmışız… İkisi de neredeyse aynı duyguları canlandırıyor.

Ütüyle aranız pek iyi değilse, e zaten pekte ütünüz yoksa Philips Steam and Go Plus taşınabilir buharlı ütü, ütü masası derdi olmadan dikey ve yatay buhar özelliğiyle ütü sorununuzu çözüyor. 

Kolayca buharlayın gitsin!

Daha temiz bir hava soluyabilmek....

Evlerimizi silip süpürebiliriz, peki havasını temizleyebilir miyiz? Temiz bir hava solumak en az yerleri süpürmek kadar önemli!

Eğer kısa sürede hava temizleyebilen bir cihaz arıyorsanız 6 dakika içinde 135m2 alanın havasını virüs, partikül ve alerjenlerden arındıran Philips hava temizleyici'ye bir göz atın derim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yanlışlıkla yanan giysiler tarih oldu!

Kapı ve telefon nedense ütüye başladığımızda çalar… Bizde ütüyü olduğu gibi bırakıp gideriz ve döndüğümüzde genellikle giysilerimiz yanmış olur... Bu durum aralıklarla devaam edeeerr durur...Peki çözüm ne?! diyorsanız:

Güçlü buhar teknolojisi, sıfır yanık garantisiyle Philips Azur Elite giysilerde ütü yanığı derdinizi tamamen ortadan kaldırıyor!

En sert meyvelerden bile sağlıklı içecekler hazırlayabiliyor.

Ev işlerinden yoruldunuz. E sıcakta oldu soğuk bir şeyler içmek istiyorsunuz. Artık evinizde smoothie yapmak çok kolay. Philips Cam Hazneli Smoothie Blender ile en sert meyvelerden bile pürüzsüzce smoothie hazırlayabilirsiniz.

Nasıl kahve içtiğinizi aklında tutabilen bir otomatik kahve makinesi size zaman da kazandırır.

Temizlik derdi ortadan kalktığına göre çeşit çeşit kahvelerden birini içmek sizin de hakkınız. 

Philips EP4346/70 Tam Otomatik Kahve Makinesi kahvenizi nasıl içtiğinizi bilir ve tek tuşla diledğiniz kahveyi saniyeler içinde servis eder. 

Sağlam ve şık tasarımıyla Philips EP4346/70 Tam Otomatik Kahve Makinesi hem ev hem ofisler için çok uygun.

İlginizi çekebilecek bazı başlıklar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın