Görüş Bildir
Haberler
Herkesin Bayıla Bayıla Kullandığı Şampuan Tarağı Ne işe Yarıyor?

etiket Herkesin Bayıla Bayıla Kullandığı Şampuan Tarağı Ne işe Yarıyor?

Gökçenur Kemaloğlu
13.02.2022 - 01:15 Son Güncelleme: 17.03.2023 - 14:49

Kozmetik bloglarının her geçen gün daha da sevdiği, tekrar tekrar paylaştığı şampuan taraklarının ne olduğunu açıklıyoruz!  

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hem saç diplerini temizliyor, hem de uzatıyor..

Hem saç diplerini temizliyor, hem de uzatıyor..

Saç dibindeki saç ürünleri kalıntısını gidermeyi amaçlayan, kan dolaşımını hızlandırarak saç uzamasına yardımcı olan şampuan taraklarına ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

Kullanma ihtiyacı duyabilirsiniz..

Kullanma ihtiyacı duyabilirsiniz..

Saç dipleri, tıpkı cildimiz gibi, sürekli temizlenmeye ihtiyaç duyan bir deri kısmı. Kuru, nemsiz, şekilsiz saçlarımıza iyi gelsin diye kullandığımız ürünler, zamanla saç diplerinde birikerek protein ve nem fazlalığına yol açıyor, saçların hacimsiz ve biçimsiz görünmesine, hatta yavaş uzamasına sebep olabiliyor..

Peki nasıl kullanabiliriz?

Peki nasıl kullanabiliriz?

Şampuanı veya saç serumunu saç diplerine, parmaklarınızla uyguladığınızda aldığınız etkiyi arttırmak amacıyla, diplere bastırarak uygulayabilirsiniz. Diplerdeki ürün kalıntısını gidererek saçların daha sağlıklı görünmesini sağlayacak şampuan tarağı ile beraber kullanabileceğiniz şampuanlar da burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zevahir

Üç beş tl ancak eder. Elli, altmış TL nedir yani? Buna benzer ürünler de var geçmişte aldığım ve hep duruyor. Emin olun hiçbir işe yaramıyor. Uyduruk şeyler.... Devamını Gör

.

ben de var ama neden var hangi kafayla aldım bilmiyorum , kullanmiyorum