Görüş Bildir
Haberler
Herkese "Mavi Boncuk Dağıtan" Kız/Erkek Hakkında Bilmeniz Gereken 12 Şey

Herkese "Mavi Boncuk Dağıtan" Kız/Erkek Hakkında Bilmeniz Gereken 12 Şey

Nancy Callahan
28.07.2015 - 16:54 Son Güncelleme: 29.07.2015 - 17:59

1. Elbet bu tip bir gün size de denk gelecektir. İlk defa karşılaştıysanız aman ha hemen heyecanlanıp gemileri yakmayın. Sonrasında üzülen her zaman siz olursunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Böyle kişiler nabza göre şerbet vermeyi iyi bilirler. Her zaman en korumasız, zayıf tarafınızdan yaklaşırlar size.

3. Genel olarak ikiye ayrılırlar; bazıları özgüven eksikliğinden, bazılarıysa egosunu tatmin etmek için yapar. Artık bazıları bu işi bir nevi ticarete döktüğünden gerçek aşkı hiçbir zaman tadamaz olurlar.

4. Etraftaki bütün ilginin kendi üzerlerinde olmasını isterler. Bir süre sonra onlar için hastalığa dönüşür bu olay.

5. Yakışıklı/Güzel olanlarının pek reddedilmedikleri için veya onları reddedebilcek birinin olmadığını düşündükleri için özgüvenleri tavan yapmış durumdadır. Her olayda sizi ezmeye meyilli olurlar.

6. "Nefes alsın yeter" mottosu hayatlarına işlemiştir. Bundan yola çıkarak Elinden geleni ardına koymadan herkese kur yapmaya başlarlar. Hiçbir kriterleri yoktur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Birini ağına düşürdüklerinde ise altın bulmuş gibi sevinirler zaten tek istedikleri budur. İlk başlarda sizle ilgileniyormuş gibi yapsalarda kısa süre sonra sizden soğuduğunu fark edeceksiniz.

8. Başbaşa dışarıya çıktığınızda bile mekanda bulunan neredeyse her kıza/erkeğe baktığını yakalarsınız. Boş bir anınızdan faydalanıp başkalarına kur yapma eğilimindedir sürekli.

nerduniversitaria.files.wordpress.com

9. Sizinle işini bitirip, egosunu tatmin ettikten sonra "Sorun sende değil bende" "Benden daha iyilerine layıksın" vb. bahanelerle siziden ayrılırlar. Bunu yaparken de hiçbir şey hissetmezler. Siz yıkılmışken o aksine yeni arayışlara gireceği için sevinçli olur.

10. Yavaş yavaş olanları idrak etmeye başladığınızda bunların bir tek size özel olmadığını anlarsınız. İş işten geçmiştir artık ama sonuna kadar önlem alırsınız böylelerine karşı.

11. Aklı başında insanlara denk gelmişse bu eleman o zaman hak yerini bulur onun için. Yaptıkları şeylerden sonra elindekinden de olup otururlar yerlerine.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Ne diyelim Allah hepimizi böyle insan bozuntularından korusun. Türlerinin en kısa zamanda tükenmesini bir umut bekliyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0