Görüş Bildir
Haberler
Her Burcun Evi Kendine Göre Olmalı: 12 Burca Özel Ev Dekorasyonu Önerileri

Her Burcun Evi Kendine Göre Olmalı: 12 Burca Özel Ev Dekorasyonu Önerileri

15.12.2020 - 07:15

Burçlar zevklerimizde gözle görülür farklılıklar oluşmasına etki ediyor. Bunun doğal bir sonucu olarak da, her burcun zevki ev dekorasyonuna yansıyor. Bakalım hangi burç ne tarz ev dekorasyonundan hoşlanıyormuş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Burcu

1. Koç Burcu

Rahatına düşkün Koç burçları için minimal eşyalar ve geniş alan en ideali.

2. Boğa Burcu

2. Boğa Burcu

Boğa burcu dekorasyona en çok önem veren burçlardan biri. Bulundukları ortamın şık ve göze hitap eden bir yanı olması onlar için çok önemli. Uykuya çok önem verdikleri için favori ortamları yatak odası ya da eğer sahiplerse büyük rahat koltukları olabilir.

3. İkizler Burcu

3. İkizler Burcu

Yaratıcılık konusunda hevesli olan İkizler burcu insanları eşyalarını daha portatif ve kolay kullanımlı seçmeye özen gösterirler. Bunun sebebi değişikliği sevdiklerinden ortamlarını sık sık değiştirme ihtiyacı hissetmeleri olabilir.

4. Yengeç Burcu

4. Yengeç Burcu

Tam anlamıyla evcimen olan Yengeçler için evlerinin dekorasyonu son derece önemlidir. Yumuşak battaniyeler, rahat koltuklar, mavi ve yeşil tonları tam onlara göre.

5. Aslan Burcu

5. Aslan Burcu

Gösterişin en büyük temsilcisi Aslanlar için tezat renkleri bir arada görmek ve şaşaalı bir dekorasyon oluşturmak oldukça doğal karşılanabilir. Sonuçta sahip olduklarını sergilemek isteyeceklerdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak Burcu

6. Başak Burcu

Düzenin temsilcisi Başaklar için ev dekorasyonu önemli bir yer tutar. Doğalı ve doğayı eve taşımayı, sadeliği sonuna kadar kullanır ve oldukça ferah bir dekorasyon oluştururlar.

7. Terazi Burcu

7. Terazi Burcu

Sadelik yerine hareketliliği tercih eden Teraziler için tablolar, abajurlar, fotoğraf ve resimler dekorasyonu tamamlayabilir.

8. Akrep Burcu

8. Akrep Burcu

Akrepler için en önemlisi aydınlık bir ortamdır. Ferah, açık tonlardaki odalarının güneş almasına özen gösterip dekorasyonlarında siyah, beyaz gibi tezat renkleri kullanabilirler.

9. Yay Burcu

9. Yay Burcu

Özgürlükçü burç Yayların dekorasyonunda ruh hallerinin yansımasını görebiliriz. Büyük rahat yastık ve minderler, salaş örtüler, otantik çizgiler her an bir geziye çıkabileceklerinin sembolünü verir.

10. Oğlak Burcu

10. Oğlak Burcu

Minimalizmden pek de hoşlanmayan Oğlaklar dekorasyonlarında daha geleneksel çizgileri yakalamayı amaç edinebilirler. Daha çok siyah ve toprak tonlarını evlerinde görmek mümkündür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova Burcu

11. Kova Burcu

Modernizmin simgesi Kovaların evlerinde yeniye dair pek çok ayrıntı görmek mümkün. Tablolar, heykeller, bitkiler ve modern resimler dekorasyonlarını tamamlayan parçalar olacaktır.

12. Balık Burcu

12. Balık Burcu

Biraz da romantizm... Bunun için en uygun burç olan Balıkların evlerinde mumlar, şamdanlar, tablolar bolca görülebilir. Yeter ki huzurları olsun.

Sizin burcunuz hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
55
29
18
17
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bilirkişi Raporu

İkizler burcunun uyum takıntısı vardır. İğrenç bir görsel koymuşsunuz. Midem bulandı. Öyle bir evde 5 dk duramam. Renkler çorba olmuş.

Suna Naz Özdemir

bende temtersine çok beğendim