Görüş Bildir
Haberler
Hep Aynı Hediyeleri Almaktan Sıkılanlara Özel 9 Yenilikçi Doğum Günü Hediyesi Fikri

etiket Hep Aynı Hediyeleri Almaktan Sıkılanlara Özel 9 Yenilikçi Doğum Günü Hediyesi Fikri

Doğum günleri yılın en heyecanlı günü olsa da bazen öyle hediyeler alıyoruz ki hayal kırıklığından başka duygulara yerimiz kalmıyor. Biz de bu yüzden hep aynı hediyeleri görmekten sıkılanlar ve farklılık arayanlar için heyecan verici doğum günü hediyesi fikirleri paylaşmak istedik. 

Uyarı: Bu hediye fikirlerini görünce sevdiklerinizi tamamen unutup Muhiku’nun birbirinden güzel hediye kutularını kendinize almak isteyebilirsiniz, baştan uyaralım.

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öneri: Yeni yaşında yepyeni lezzetler!

1. Öneri: Yeni yaşında yepyeni lezzetler!

Son dönemin en büyük trendi 3. nesil kahveler. Kahvenin en kalitelisini ben seçerim diyen sevdikleriniz için dünyanın en kaliteli kahve çekirdekleriyle hazırlanan Dünya Kahveleri Kutusu benzersiz bir doğum günü hediyesi olacak! Üstelik hafta içi her gün 12.00’a kadar verilen siparişler İstanbul içerisinde aynı gün özel kuryeyle teslim edildiği için siz aradığınız doğum günü hediyesine sevdikleriniz de kahvesine hemen kavuşabilecek!

2. Öneri: Belki de o bir çay insanı?

2. Öneri: Belki de o bir çay insanı?

Soğuk kış günlerinde battaniyesinin altına saklanıp filmlere, kitaplara, dizilere dalan bir arkadaşınıza alabileceğiniz en güzel hediye bitki çaylarından oluşan bir tadım seti değildir de nedir? Muhiku’nun lezzet ve sağlığı bir araya getirdiği Dünya Çayları Kutusu’yla ona yalnızca bir doğum günü hediyesi değil aynı zamanda fincanlar dolusu huzuru da armağan etmiş olacaksınız.

3. Öneri: Keşfetmeyi Sevenlere Yepyeni İlgi Alanları

3. Öneri: Keşfetmeyi Sevenlere Yepyeni İlgi Alanları

Daha önce aldığınız tüm doğum günü hediyelerini unutun! Deneyim odaklı Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu’yla ona yeni yaşında kendini yeniden keşfetmesi için bir fırsat verin! İçerisinde deneyim kiti bulunan hediye kutuları ile sevdiklerinizin kendine hitap eden hobiyi keşfetmesine yardımcı olabilirsiniz. Belli mi olur, belki gelecekte bu alanda kendini daha da geliştirir ve küçük bir atölye kurar.

4. Öneri: Şıklığından Ödün Vermeyenler İçin Tasarlanmış En Zarif Hediyeler

4. Öneri: Şıklığından Ödün Vermeyenler İçin Tasarlanmış En Zarif Hediyeler

Hayatının her alanında şıklığı ön planda tutanlar için en zarif detaylarla bezenmiş doğum günü hediyeleriyle sevdiklerinizi arzu ettikleri şıklıkla buluşturabilirsiniz. Kız Arkadaşa Zarif Hediye Kutusu ve erkeğe özel tasarlanan en şık doğum günü hediyelerinine en uygun fiyatlarla ulaşarak sevdiklerinize uzun süre dillerden düşmeyecek bir doğum günü hediyesi armağan edin!

5. Öneri: Yüz Yıllık Hatıraları Yaşatmayı Sevenlere Özel Hediyeler

5. Öneri: Yüz Yıllık Hatıraları Yaşatmayı Sevenlere Özel Hediyeler

Geleneğin modern çizgilerle harmanlandığı yenilikçi hediyelerle onlara hatırası bir ömür yaşayacak bir hediye armağan etmeye ne dersiniz? Yıllara meydan okuyan geleneksel lezzetlerin modern çizgilerle yeniden yaşatıldığı Kahve Hatırası Hediye Kutusu ile hatıraları yaşamayı ve yaşatmayı sevenlere unutulmaz bir doğum günü hediyesi armağan edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Öneri: Kız Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi

6. Öneri: Kız Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi

Hediye kutusu fikrinin en güzel yanı içinden ürünler çıktıkça sevdiklerimizin yüzündeki gülüşün de giderek daha da derinleşmesi. Arkadaşa Doğum Günü Kutusu kadınların çevresini en güzel şekilde süsleyecek harika ürünlerden oluşuyor. Böyle şık bir hediye alıp da kargo parasının canınızı sıkmasına Muhiku ekibi tabii ki izin vermiyor! Tüm Türkiye’ye ücretsiz kargo hizmetiyle aldığınız hediye önce sizi mutlu ediyor.

7. Öneri: Erkekleri de unutmadık!

7. Öneri: Erkekleri de unutmadık!

Kim demiş erkeğe doğum günü hediyesi almak eziyettir diye! Muhiku’nun en karizmatik ürünlerle hazırladığı Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu capcanlı görünümüyle sevdiklerinizin hayatına renk, yeni yaşına lezzet katacak!

8. Öneri: Renkli Kişiliklere Özel En Renkli Hediyeler

8. Öneri: Renkli Kişiliklere Özel En Renkli Hediyeler

Hepimizin çevresinde daima neşeli ve etrafına mutluluk saçan insanlar vardır. İşte, bu renkli kişiliklere de en az onlar kadar renkli hediyeler yakışır. Hem kız arkadaşa hem de erkek arkadaşa doğum günü hediyesi olarak değerlendirebileceğiniz İyi ki Doğdun Hediye Kutusu renkli tasarımı ve dopdolu içeriğiyle sevdiklerinizin yeni yaşında neşesine neşe katacak!

9. Öneri: Biraz da romantizm?

9. Öneri: Biraz da romantizm?

Doğum günü hediyesi illa kankaya alınacak diye bir şey yok. Sevgiliye doğum günü hediyesi almak isteyenler için kalpleri hop hop ettirecek Sevgini Paylaş Hediye Kutusu aynı zamanda çok güzel bir mesaj iletiyor: Her şey paylaştıkça güzel!

Bonus: Kendi Kutunu Hazırla!

Bonus: Kendi Kutunu Hazırla!

Bu önerilerin hepsi harika ama sen birkaç fikri bir araya getirmek mi istiyorsun? O halde Muhiku’nun yepyeni özelliği Kendi Kutunu Yap sayfasıyla sevdiklerinin ilgi alanlarına ve zevklerine göre benzersiz bir hediye kutusu hazırlayabilirsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
218
40
10
10
9
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın