Görüş Bildir
Haberler
Hem Senin Cebine Hem de Sevgiline Uygun Olan Hediyeyi Buluyoruz!

etiket Hem Senin Cebine Hem de Sevgiline Uygun Olan Hediyeyi Buluyoruz!

Nurseda Gerek
16.01.2022 - 10:45

Sevgililer Günü'ne çok az kaldı. Uygun fiyatlı ve şık bir hediye için kara kara düşünmene gerek yok. Aradığın hediyeyi bulmakta zorlanıyorsan, bu test tam sana göre!

Hazırsan;

Başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce sevgilinin cinsiyetini öğrenerek başlayalım.

2. Burcu ne?

3. Peki sevgilinin en sevdiği renk ne?

4. Aşk senin için neyi ifade ediyor?

5. Aşk için sence neler yapabilirsin?

5. Aşk için sence neler yapabilirsin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak sevgiline alacağın hediye nasıl olmalı?

6. Son olarak sevgiline alacağın hediye nasıl olmalı?

İşte hediyen!

İşte hediyen!

Sen tam bir aşk insanısın! Sevgiline verdiğin değeri ona katbekat göstermek istiyorsun. Aynı zamanda sevgilini mutlu edecek her detayı fazlasıyla önemsiyorsun. Sevgilini mutlu etmek ve şımartmak ilişkideki en büyük önceliğin. Göz alıcı ve sade detaylardan hoşlanan sevgiline, onun gibi göz alıcı bir hediye vermek istiyorsun. Bu nedenle senin hediyen gözlerden kalpler çıkartan tasarımıyla sedef taşlı kalp kolye!

İşte hediyen!

İşte hediyen!

Sevgini dağlara taşlara yazsan yine sana yetmez! Aşkını sevgiline en uygun hediyeyi alarak göstermek istiyorsun. Sevgilinin beğendiği her detay senin için çok önemli. İlişkideki en büyük önceliğin ise ikinizin arasındaki uyum. Dikkat çekici ve stil sahibi hediyeleri seven sevgiline, onu tatmin edecek bir hediye almak istiyorsun. Bu nedenle senin hediyen gümüş renkli kalın zincir!

İşte hediyen!

İşte hediyen!

Aşkını en zarif yollarla göstermek istiyorsun! Sen aşkını en hassas yaşayan kişilerdensin. Sevgilinin ince ruhunu ona alacağın hediye ile okşamak istiyorsun. İlişkin senin için çok değerli! İlişkideki en büyük önceliğin sevgilinin hisleri. Senin hediyen zarif ve bir o kadar göz alıcı olmalı. Bu nedenle senin hediyen inci detaylı küpe!

İşte hediyen!

İşte hediyen!

Aşk senin için her şey demek! Sevgilini mutlu etmek için yapmayacağın şey yok! İlişkini ayakta tutmak senin için çok önemli. Sana göre ilişkiyi ilişki yapan tek şey değer! Sevgiline verdiğin değeri mutlaka göstermelisin. Bazen zorlansan da aslında çok seven taraf olduğunu düşünmeden yapamıyorsun. Bu yüzden senin hediyen şık bir zincir olmalı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
6
2
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

İşte hediyen! Sen tam bir aşk insanısın! Sevgiline verdiğin değeri ona katbekat göstermek istiyorsun. Aynı zamanda sevgilini mutlu edecek her detayı fazlasıy... Devamını Gör

cansu ersan

Sevgini dağlara taşlara yazsan yine sana yetmez! Aşkını sevgiline en uygun hediyeyi alarak göstermek istiyorsun. Sevgilinin beğendiği her detay senin için ço... Devamını Gör