Görüş Bildir
Haberler
Hem Dört Dörtlük Bir Tatil Yapıp Hem Yatırım Yapmanın Yolu Olan Devre Mülke Sahip Olmanın 8 Avantajı

Hem Dört Dörtlük Bir Tatil Yapıp Hem Yatırım Yapmanın Yolu Olan Devre Mülke Sahip Olmanın 8 Avantajı

Devre mülk sahibi olmak isteyen ama bir türlü emin olamayan kararsızları rahatlatmaya geldik! Devre mülk sahibi olmanın avantajlarını görmek için içeriği aşağıya kaydır. 👇

1. Her defasında yapılan seyahat ve tatil planlamasının yol açtığı kafa yanmasının önüne geçer!

Her tatil planının ne kadar karın ağrıttığını bilmeyenimiz yoktur! Otel seçimi, aktivite planlamaları, ulaşım ve cabası… İşte devre mülke sahip olmak bu gibi dertlerden seni kurtararak düzenli olarak tatil yapmana olanak sağlar.

2. Diğer konaklama seçeneklerine göre daha ekonomiktir ve ömür boyu kullanabilirsiniz!

Her sene yaşanan fiyat dalgalanmaları yüzünden tatile çıkmanın zorlaşması herkesin canını sıkan bir durum. Devre mülk ise Otel vb. ticari konaklama seçeneklerine göre daha ekonomik olduğundan seyahatlerini çok daha hesaplı gerçekleştirir!

3. Evim güzel evim mottosunu tatil yaparken de yaşamanızı sağlar!

Ev konforunu ve rahatını yaşatan devre mülkler yeni insanlarla tanışma fırsatı sunarak daha uzun süreli ilişkiler kurmana ve tanıdık ortamlar oluşturarak güvende hissetmene imkan tanır. Kendini evindeymişçesine koltuğuna atabilir ve tatilinin keyfini doyasıya çıkarabilirsin!

4. Çok karlı bir yatırım ve ek gelir kaynağı oluşturma potansiyeli elde edebilirsin!

Devre mülkü yalnızca konaklama değil bir yatırım aracı olarak kullanabilir ve böylelikle kendine ek bir gelir kaynağı yaratabilirsin. Mülkünün zaman geçtikçe değerlenmesi de cabası!

5. Nesiller boyu kullanım haklarına sahip olabilme avantajı sunar!

Kullanım hakların devredilebilirliği devre mülkü çok daha cazip kılan unsurlardan birisi. Bu sayede mülk sahibi kişi yani sen sözleşmede belirlenen koşullar uyarınca mülkünün kullanım haklarını ailene ya da başka birine devrederek oldukça karlı bir yatırım fırsatı yakalayabilirsin!

6. Ek aktiviteler için çok daha fazla bütçe ayırabilirsin!

Devre mülkün belki de en mutlu eden yönü tatil aktiviteleri için çok daha geniş bütçe ayırmaya olanak sağlaması! Böylelikle eğlenceli ve merak uyandırıcı yamaç paraşütünden kanoya, kültürel gezilerden safari turlarına varıncaya kadar her türlü yeni deneyimle unutulmaz anılar biriktirebilirsin.

7. Devre mülk kompleksi onlarca eğlenceli imkan sunar!

Devre mülk sahibi olmanın avantajları saymakla bitmez ama bunlardan başlıcası kompleksin sunduğu imkanlardan geçiyor diyebiliriz! Havuz, spa, spor salonu gibi çeşitli imkanlara erişim sağlayan devre mülk kompleksleri tatilin keyfine keyif katıyor! Sonuçta kim sadece bir daire almak ister ki!

8. Fiyat dalgalanmalarından etkilenmeden ödeme yapma imkanı tanır!

Kiracı olmaktan farklı olarak, devre mülke sahip olmak sabit bir konut maliyeti ve mortgage ödemelerine imkan sunar. Fiyat dalgalanmalarından etkilenmemeni sağladığından dolayı finansal olarak da güvende kalırsın!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile bu tatilin kazanını sensin!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile bu tatilin kazanını sensin!

Sur Yapı’nın Tatil Evleri Antalya tapulu devre mülk projesi ile full eşyalı ve otel keyfinde bir tatil deneyimi yaşarken yatırım yapma imkanına sahip olun! Kamu çalışanlarından ev hanımlarına kadar %5 ek indirim ile ister Antalya’yı dört mevsim yaşayın ister yatırım aracı olarak kullanın! 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'yı incelemek için tıkla!