Görüş Bildir
Haberler
Help Turkey Paylaşımıyla Ters Düşen Farah Zeynep Abdullah ve Şehrazat'ın Kavgasına Hazal Kaya'da Dahil Oldu!

Help Turkey Paylaşımıyla Ters Düşen Farah Zeynep Abdullah ve Şehrazat'ın Kavgasına Hazal Kaya'da Dahil Oldu!

Müge Kakşi
02.08.2021 - 23:45

Türkiye'da yaşanan orman yangınlarından dolayı başlatılan Help Turkey kampanyası ünlü isimleri ikiye böldü. Söz yazarı ver aynı zamanda şarkıcı olan Şehrazat Türkiye'nin başka ülkelerden yardım istemesini onur kırıcı bulurken Farah Zeynep Abdullah'tan Şehrazat'a sert bir yanıt geldi. İkili arasındaki gerginlik devam ederken Hazal Kaya'da Farah Zeynep'e destek vererek şarkıcı Şehrazat'ı eleştirdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Farah Zeynep Abdullah'tan Şehrazat'a Tepki

Farah Zeynep Abdullah'tan Şehrazat'a Tepki

Türkiye son günlerde çok sayıda noktada orman yangınlarıyla mücadele ediyorken yangınlara destek nedeniyle başlatılan #HelpTurkey paylaşımları ünlüleri isimleri ikiye böldü. Bazı ünlüler bu paylaşımlara destek verirken bazı ünlüler ise tepki gösterdi.

Ünlü besteci ve söz yazarı Şehrazat, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak 'Ağrıma gitti bu yurtdışı yardım çağrısı. Ülkem vatanım bu acziyete düşecek ülke değildi. Onun için o yardımları paylaşmayacağım' dedi. Ünlü ismin bu paylaşımına Farah Zeynep Abdullah cevap verdi. Farah Zeynep Abdullah, 'Hayvanlar, doğa perişan, onur için yaşamak ne alaka' dedi.

Abdullah’a Şehrazat'tan dikkat çeken bir yanıt geldi. Şehrazat bu tepkiye 'Siz ne anlarsınız vatanın onurunu korumaktan. Siz kim bana bunu yazmak kim? Ne iş yaparsınız bile bilmem' dedi.

Bunun üzerine Abdullah'ın verdiği yanıtlarla Şehrazat'ı Tiye alması sosyal medyada gündem oldu.

Bir Tepki de Hazal Kaya'dan Geldi

Bir Tepki de Hazal Kaya'dan Geldi

Şehrazat'ın paylaşımına bir tepki de oyuncu Hazal Kaya'dan geldi . Kaya, “Bütün ülkeler bu gibi büyük felaket zamanlarında diğer ülkelerden yardım isterler. Cayır cayır yanan canları izlemek gitsin zorunuza…Bir ağaç, bir köy, bir hayvan daha kurtulsun da kim ne derse desin bizim için…ne tuhaf dertler var ya…”sözleriyle tartışmaya dahil oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın