Görüş Bildir
Haberler
Hediyeniz Belli: Babanızla Birlikte Yaptığınız Gezintileri Keyifli Hale Getirecek Rahat ve Tarz Ayakkabılar

etiket Hediyeniz Belli: Babanızla Birlikte Yaptığınız Gezintileri Keyifli Hale Getirecek Rahat ve Tarz Ayakkabılar

Skechers
10.06.2022 - 14:01

Süper kahramanımız babaların en özel günü! Bu özel günde babanız da kendini özel hissetmeyi hak etti. Onu sevince boğacak hediye alternatifi içinden seçim yapmak ise eşlerine ve çocuklarına düştü. Babasına alacağı hediye konusunda kararsız olanlardansanız sizin için derlediğim rahat, sportif ve tarz özellikleri bir arada bulunduran bu 'babalar için hediye ayakkabı rehberi'nden yararlanabilirsiniz.

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir'

Sevdiklerine, konfor, şıklık ve kendinden emin adımlar armağan etmek isteyenler bu özel günde ayakkabı hediye etmeyi seçiyor.

Babanıza ayakkabı almayı düşünüyorsanız öncelikle ayakkabı numarasını bilmeli, giyim tarzına dikkat ederek sevdiği modelleri, renkleri tahmin etmeli ve bu bilgiler ışığında seçiminizi yapmalısınız.

1. Tüm gün çalışan, gücünü ayaklarından alan babaların vazgeçilmez parçası rahat ayakkabılar: Del Retto 210401 GRY

1. Tüm gün çalışan, gücünü ayaklarından alan babaların vazgeçilmez parçası rahat ayakkabılar: Del Retto 210401 GRY

Bu yüzden Babalar Günü'nde ona ayakkabı hediye etmek belki de onu en çok sevindirecek fikir!

Babanız günlük işlerinize odaklanırken ayaklarını her adımda yastıklayan ve mükemmel rahatlık sunan iç tabanı ve aynı zamanda hava alabilen yapısı sayesinde ayakkabının içindeki hava akışına katkıda bulunur. Del Retto - Gilman erkek günlük ayakkabının dış tabanı da babanızı dengede tutacak şekilde yer tutuşu sağlar.

2. Bitmesin İstenen Yürüyüşler İçin: Go Walk Arch Fit - Togpath 216121 CHAR

2. Bitmesin İstenen Yürüyüşler İçin: Go Walk Arch Fit - Togpath 216121 CHAR

Bağcıksız ve sade stili sayesinde hem günlük olarak hem de yürüyüş ayakkabısı olarak kullanılabilen GOwalk Arch Fit - Togpath erkek yürüyüş ayakkabısı iç tabanındaki teknoloji sayesinde takılıp çıkartılabilen ek bir iç taban sunar, bu sayede babanızın ayakları hava alır ve gün boyu kuru kalır.

Üstelik her adımda ayaklarını parmak uçlarından topuklarına kadar destekleyen ve yastıklayarak darbe etkisini azaltan Ultra Go orta tabanı sayesinde babanızı yürümeye adeta teşvik edip onun yürümekten zevk almasını sağlayacak.

3. Şıklık ve konforu bir arada yaşamak isteyen babalar için: D'lux Walker-Scrambler 232264 OFWT

3. Şıklık ve konforu bir arada yaşamak isteyen babalar için: D'lux Walker-Scrambler 232264 OFWT

Babanız koşuşturmacalı günlük hayatında D'lux Walker-Scrambler 232264 OFWT'yı kargo pantolonları ve şortlarıyla kolayca kombinleyerek şık ve rahat bir stile sahip olabilir. D'lux Walker-Scrambler 232264 OFWT her adımda babanızın ayaklarına üstün yastıklama yaparak yumuşacık hissettirecek.

'Babam Hep Rahat Olsun. En Rahat ve Tarz Hediyeler Skechers'ta. Hemen Keşfet!'