Görüş Bildir
Haberler
Hazar Ergüçlü O Ses Türkiye’de: Hazar Ergüçlü Kimdir, Kaç Yaşında, Sevgilisi Kim?

Hazar Ergüçlü O Ses Türkiye’de: Hazar Ergüçlü Kimdir, Kaç Yaşında, Sevgilisi Kim?

Sevilen oyuncu Hazar Ergüçlü, O Ses Türkiye yılbaşı özel programındaki yarışmacılardan biri oldu. Oynadığı diziler ve yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Hazar Ergüçlü’nün kariyeri araştırılıyor. O Ses Türkiye’de performansı merak edilen Hazar Egüçlü kimdir, kaç yaşındadır, hangi yapımlarda yer aldı? İşte Hazar Ergüçlü’nün hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8’in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, bu yılbaşı akşamında da dopdolu bir programla ekranlarda olacak. Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç’un yaptığı O Ses Türkiye’de bu akşam ünlüler geçidi yaşanacak. Programın ünlü konuklarından biri de Hazar Ergüçlü. İşte sosyal medyada gündem olan Hazar Ergüçlü’nün hayatı…

Hazar Ergüçlü Kimdir, Kaç Yaşında?

Hazar Ergüçlü Kimdir, Kaç Yaşında?

Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde doğmuştur. Kıbrıs Türkü oyuncudur. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır.

Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. Haziran 2016'da Star TV'de başlayan Yüksek Sosyete dizisinde Cansu Koran karakterini canlandırdı.

Kasım 2017'de başlayan Hayat Sırları adlı dizide Seher Kuzgun karakterini canlandırdı.

İlk sezonu Aralık 2018'de yayımlanan Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizinin ilk dört sezonunda Zeynep karakterini canlandırdı. Alev Alev dizisinde Çiçek Görgülü karakterine Çiçek Görgülü karakterine hayat veren Ergüçlü, 2020'de Menajerimi Ara, 2021'de ise Saklı'da izleyici karşısına çıktı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın