Görüş Bildir
Haberler
Hazal Filiz Köse'nin İkizi Ortaya Çıktı! Görenler Benzerliklerine Şaştı Kaldı...

Hazal Filiz Köse'nin İkizi Ortaya Çıktı! Görenler Benzerliklerine Şaştı Kaldı...

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmeyen ünlü Hazal Filiz Köse, bu kez yıllardır gözler önünde olmayan ikizi ile pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Görenler ikisinin benzerliğine şaştı kaldı. Son olarak Zemheri dizisinde rol alan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'nin ikizi Deniz'le pozları sosyal medyada gündem oldu. İşte Hazal Filiz Köse ile ikizi Deniz'in fotoğrafları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deniz Yıldızı, Beni Affet, Günahkar, Kara Sevda, Rüya, Mehmet Bir Cihan fatihi ve Zemheri gibi dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Hazal Filiz Küçükköse, bu sefer de kardeşi yani ikizi ile gündem oldu. İkili sosyal medyayı benzeliğiyle salladı!

1988 yılında dünyaya gelen güzel oyuncunun Deniz adından bir ikiz kardeşi var. Öyle ki, ikiziyle benzerliği hangisinin Hazal olduğunu ayırt etmekte zorlandı. Birbirinin kopyası olan kız kardeşler, güzellikleriyle sosyal medyayı salladı. İkilinin son paylaşımını gören birçok sosyal medya kullanıcısı 'Bunlardan hangisi Hazal?' yorumunu yaptı.

Hazal Filiz Köse İle İkizinin Fotoğrafları

Hazal Filiz Köse İle İkizinin Fotoğrafları

Hazal Filiz Köse'nin sosyal medya hesabından ikizi ile yaptığı paylaşımlar gündeme bomba gibi düştü. Daha önce ikizi ile görüntülenmeyen oyuncu, ikizi ile paylaşımından sonra benzerlikleri şaşkınlığa sebep oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sinan

hazal filiz köse kim amk