Görüş Bildir
Haberler
Hayatınızın En Güzel Dönemi Tatilde Giyebileceğiniz Uygun Fiyatlı 12 Parça

etiket Hayatınızın En Güzel Dönemi Tatilde Giyebileceğiniz Uygun Fiyatlı 12 Parça

CansinA
27.08.2021 - 14:34

Tatil mevsimi geldi çattı. 'Nereye gitsek?' sorununu çözdüğünüzü düşünüyorum, sırada 'ne giysek?' sorusu var... Bu sorudan ve sıkıntıdan sizi kurtarmak için açıklamalarıyla önerilerde bulunduğum 12 ürüne gelin bir birlikte göz atalım, bakalım bana hak verecek misiniz? Buyurun başlayalım!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz!  Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

'Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz!'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Elbiseler

1. Elbiseler

Eveeet, yaz gelmiş, tatile gidilecek olmazsa olmazlarımızın başında tabii ki elbiseler geliyor. Beyaz olur, siyah olur, desenli, çiçekli, kısa, uzun... Hepsi de birbirinden güzel olan elbiselerden yanınıza en az iki tane almalısınız. Biz de sizin için birkaç tane elbiseyi bir araya getirdik, burada

2. Şortlar

2. Şortlar

Rahat etmenin en kolay yolu kesinlikle şort giymek! Hemen hemen her durumda ve yerde (tatil için) giyebileceğiniz, öncelik olarak rahatınızı gözettiğiniz zamanlarda  yardımınıza seve seve koşacaklardır. Şortlar burada.

3. Etekler

3. Etekler

Şortlardan bir tık daha güzel durduğunu maalesef kabullenmeliyiz. Şortlar tabii ki çok rahat ama etekler güzellik bakımından 1-0 önde gibi geliyor. Dolaşmaya çıktığınızda, yemekte etekleri tercih edebilirsiniz. Etekler de buradalar!

4. Büstiyer / Crop top

4. Büstiyer / Crop top

Günlük yaşantımızda da sıkça kullandığımız parçalardan biri de crop top /  büstiyerler. Yaz aylarında yaşadığımız yerin sıcaklarında baygınlık geçirirken tatil beldelerinde daha da sıcak olmasıyla ne yapacağımızı, ne giyeceğimizi şaşırıyoruz. O zamanlar için crop top / büstiyerler kurtarıcı mahiyetinde oluyor ve buradalar!

5. Bol paça pantolon

5. Bol paça pantolon

'Bu sıcakta ne pantolonu yahu?' demeyin! Sıcaklarda bol şeyler giymek size serinlik hissi verecek ve üzerinize yapışmayan kıyafetler çok daha rahat etmenizi sağlayacak. Bol paça pantolonlar buradalar

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uzun tulum

6. Uzun tulum

Yazın ennn rahat seçeneğimiz tabii ki tulumlar. Tek parça. Giy ve çık! Siz de tulumlardan yaz kış fark etmeksizin vazgeçemiyorsanız pantolon tulumlar burada!

7. Şortlu tulum

7. Şortlu tulum

Yazın en rahat seçeneğiniz dediğim tulumların şortlu olanları ayrı bir rahat oluyor! Sıcaklar geceleri de devam ediyor, akşam yemeklerine giderken rahatlıkla tercih edebileceğiniz birbirinden şık şortlu tulumlar burada!

8. Güneş gözlükleri

8. Güneş gözlükleri

Güneşlenirken, yüzerken, sahilde otururken her durumda gözlerimizi zararlı güneş ışıklarından korumamız gerekiyor. Yüzünüze en çok yakışacak güneş gözlüğünü koleksiyonumuzdan seçebilirsiniz. Güneş gözlükleri burada

9. Bandanalar

9. Bandanalar

Bandanaları başımızı güneşten korumak için de kullanabiliriz ancak daha çok güzel bir görünüş elde etmek için kullanılan bir ürün olarak biliniyor. Sahilde, yemekte nerede isterseniz sizi oldukça şık ve sevimli göstereceğinden eminiz! Bandanalar burada!

10. Bikiniler

10. Bikiniler

Eski, yıpranmış, modası geçmiş bikinilere veda etme zamanı! Birbirinden şık, modaya uygun ve tam size göre bikinilerden oluşan koleksiyonumuz da burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Pareolar

11. Pareolar

Bikinilerin üstüne giydiğimiz şeylere çoğumuz. çoğunlukla dikkat etmiyoruz. Ancak pareolar da oldukça önemli! Sahilde de şık görünmek istemez misiniz? Pareo çeşitleri burada!

12. Sandaletler

12. Sandaletler

Tatilde bazılarımız spor ayakkabılardan vazgeçemese de genel olarak terlik ve sandaletleri tercih ediyoruz. Terliklere nazaran daha şık duran sandaletler ise gözbebeğimiz oluyor. Sandalet çeşitleri burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
2
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın