Görüş Bildir
Haberler
Hayatında Her Şeyin Planlı Olmasını İsteyen İnsanların Gününü Kolaylaştıracak 9 Öneri

Hayatında Her Şeyin Planlı Olmasını İsteyen İnsanların Gününü Kolaylaştıracak 9 Öneri

Çoğu zaman günlük hayatı yoğunluktan dolayı planladığımız şekilde yaşayamıyoruz. Bu yüzden de hayatımızı planlamamız gerekiyor. Bu içeriğimizde hayatınızı planlarken size yardımcı olacak önerilerimizi sayacağız. Başlıyoruzz! ⏰

1. Güne başlamadan önce o gün neler yapacağınızı bir bir yazarsanız planlananın dışına çıkmak zorlaşır.

Günümüzü planlamadığımız için aslında gün içinde savruluyor ve bir türlü neyi ne zaman yapacağımıza karar veremeyip hiçbir şey yapmamayı seçiyoruz. 🥲

2. Planlı bir hayat için zihninizin açık olması gerekiyor, bunu da spor yaparak sağlayabilirsiniz.

Her gün belli bir zaman dilimini spor yapmak için ayırmak hem günün geri kalanını daha enerjik geçirmenizi sağlar hem de uzun vadede mental ve fiziksel sağlığınıza iyi gelir.

3. Spor yaparken verilerinizin doğru bir şekilde tutulması motivasyonunuzu artıracağı için bir akıllı saat almanızda fayda var!

3. Spor yaparken verilerinizin doğru bir şekilde tutulması motivasyonunuzu artıracağı için bir akıllı saat almanızda fayda var!

Seçeceğiniz akıllı saatin spor modu varsa işiniz çok daha kolaylaşır ve tüm verileriniz düzenli bir şekilde tutulur. 💪

4. Plan yaparken gündelik işler ve ofis işlerini birbirinden ayırmak sandığınızdan çok daha fazla işleri kolaylaştıracaktır.

Neyi ne zaman yapacağınızı anlayabilmek için kişisel işleriniz ile ofis işlerini birbirinden ayırmanız gerekiyor. Kendinize ayırdığınız zamanda çalışmak yok! 🙃

5. Yalnızca günü planlama konusunda değil, alışverişi planlama konusunda da bilinçlenmeniz gerekiyor.

Hem ne alacağını bilmediğin için boşa vaktini harcamaz hem de bütçeni aşmamış olursun. Her şeyi planlamakta fayda var!

6. Devamlı olarak "Acaba ne gelmiş?" diye telefona bakıp vakit kaybetmemek için akıllı bildirim özelliğini kullanabilirsiniz.

Aslında fark etmesek de günün büyük kısmında telefona gelen bildirimlere bakarak vakit kaybediyoruz. Her an bildirimleri görebileceğiniz bir akıllı saat ile bu sorunu kökten çözebilirsiniz.

7. Akıllı bildirimlerin yanı sıra telefon yanınızda yokken aramaya cevap verip konuşabileceğiniz bluetooth call özelliğiyle işleri de kolaylaştırabilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş bir ekranda bluethooth call özelliğini kullanmak kadar işleri kolaylaştırıp zamanı iyi yönetmenizi sağlayan bir şey var mıdır? Bu sayede telefon çaldığında 'Telefonum nerede ya?' diye telaşlanmaz, akıllı saatinizin bluetooth özelliğiyle aramaya cevap verebilirsiniz. 😏

8. Düzenli bir hayat için vaktinizi geçirdiğiniz odaların da düzenli olması şart!

Aradığınız şeyleri bulmak işinizi kolaylaştırıp her şeyin aksamadan ilerlemesini sağlar. Anlayacağınız küçük değişiklikler hayatınızda büyük kolaylıklar sağlayabilir! 😉

9. Gideceğiniz her yere öncesinde nasıl gidiliyor, ne kadar sürüyor diye bakmak da planlı bir şekilde ilerlemenizi sağlayacaktır.

Büyük seyahatler için gezi planı yapmanız gerektiğini söylemeye bile gerek yok herhalde! Bunun dışında günlük dışarı çıkmalar için de hangi toplu taşıma kullanılır, özel araçla ne kadar sürede varılır gibi detaylara bakmakta fayda var.

Hayatınızı çok daha planlı bir hale getirecek FitWatch serisi Saat&Saat'te!

Hayatınızı çok daha planlı bir hale getirecek FitWatch serisi Saat&Saat'te!

Hem hayatını kolaylaştırıp hem de kombinlerini daha şık hale getirecek FitWatch serisi sana gerçekten çok yakışacak! Kalp ritim takibi, bluetooth arama özelliği, sesli asistanı, kan oksijen ölçümü, 10 spor modu ve daha nice özelliğiyle 'Bu zamana kadar nasıl bu akıllı saat olmadan yaşamışım?' diyeceğin FitWatch serisi Saat&Saat garantisiyle seninle! 😎