Görüş Bildir
Haberler
Hayallerindeki Festivale Göre Senin İçin Bu Yaza Damgasını Vuracak Olayı Söylüyoruz!

Hayallerindeki Festivale Göre Senin İçin Bu Yaza Damgasını Vuracak Olayı Söylüyoruz!

about nights
31.05.2019 - 13:45

Bu yaz güzel şeyler olacak :)

Neler olacağını öğrenmek için haydi teste!

1. Hayalindeki festivalin öne çıkan teması nedir?

2. Hayalindeki festivale bir de isim seçer misin?

3. Bu festivalde kimi göreceğiz ana sahnede?

4. Yazın gelişini en güzel kuzeyliler kutlar. Sen de kuzeyden bir şehir seçer misin bu güzel festival için?

5. Bu festivalin fark yaratan tarzı hangisi olur sence?

6. Bir de renk seçer misin festivalin için?

7. Hazırsan son sorumuz geliyor. Bu festivalde sen aşağıdakilerden hangisi olacaksın?

Bu Yaz Aşık Olacaksın!

Verdiğin cevaplar senin bu yaz harekete geçip oldukça aktif bir dönem geçireceğini, bu süreçte de bol bol sosyalleşeceğini söylüyor. Etkinlikten etkinliğe koştururken göreceğiz seni bu yaz, gençliğin tadını tam anlamıyla çıkaracaksın. Hatta sosyalleşmekle kalmayıp aşık olacaksın aşık! Bu heyecan dolu yaza 22 Haziran’da hayallerinin festivali Midsommar ile merhaba demeye ne dersin? Sanat, eğlence, müzik, doğa ve sevgi bu festivalde seni bekliyor! Yaz dönümünü Kuzey Avrupa gelenekleriyle kutlamak ve unutamayacağın bir maceraya atılmak için hemen için buraya tıklaman yeterli.

Bu Yaz Doğayla Başbaşasın!

Sen doğaya aitsin. Ve bu yaz doğa seni çağırıyor. Sen de koşa koşa gideceksin tabii ki. Harika bir yaz seni bekliyor. Bu muhteşem yaza 22 Haziran’da hayallerinin festivali Midsommar ile merhaba demeye ne dersin? Sanat, eğlence, müzik, doğa ve sevgi bu festivalde seni bekliyor! Yaz dönümünü Kuzey Avrupa gelenekleriyle kutlamak ve unutamayacağın bir maceraya atılmak için hemen için buraya tıklaman yeterli.

Bu Yaz Çok Eğleneceksin!

Sen bu dünyaya eğlenmeye gelmişsin. Bunu iş edinmişsin hatta. Çünkü eğlenmek için özel bir şey yapmana gerek kalmıyor hiçbir zaman, sen ne yaparsan yap eğlenceli oluyor. Bu yaz da diğer yazlar gibi çoook eğlenceli olacak. Bu eğlenceli yaza 22 Haziran’da hayallerinin festivali Midsommar ile merhaba demeye ne dersin? Sanat, eğlence, müzik, doğa ve sevgi bu festivalde seni bekliyor! Yaz dönümünü Kuzey Avrupa gelenekleriyle kutlamak ve unutamayacağın bir maceraya atılmak için hemen için buraya tıklaman yeterli.

MIDSOMMAR FESTIVAL 22 Haziran'da Küçükçiftlik Park'ta!

MIDSOMMAR FESTIVAL 22 Haziran'da Küçükçiftlik Park'ta!